29/10/13

Νέος νομικός όρος ΜΟΝΟ για Χρυσαυγίτες : Τεκμήριο Ενοχής

Άρθρο του Συναγωνιστή Παν. Ηλιόπουλου

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο το “τεκμήριο της αθωότητας” ή όπως το λέμε εμείς που δεν είμαστε νομικοί “κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου”. Όλοι έχουν αυτό το ιερό δικαίωμα εκτός από τους Χρυσαυγίτες. Για μας τους Χρυσαυγίτες έχει ανακαλυφθεί ένας καινούργιος νομικός όρος. Το “τεκμήριο της ενοχής”.

Εμάς μας έχει δικάσει και καταδικάσει ήδη το μιντιακό και πολιτικό σύστημα της χώρας. Αφού λοιπόν έβγαλαν την απόφαση… είμαστε “εγκληματική οργάνωση”! Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία. Μήπως να το πιστέψουμε κι εμείς να τελειώνουμε;
Ήταν αυτή η τρομερή άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου που έφερε τα πάνω κάτω σ´ ένα σύστημα που τα είχαν βρει όλοι με όλους. Μια αέναη εναλλαγή κομμάτων στη διεφθαρμένη εξουσία του τόπου. Από πίσω κι όλη η οικονομική και μιντιακή αυτοαποκαλούμενη “αριστοκρατία”(που μόνο αριστοκρατία δεν είναι…). Αν δε μπορεί λοιπόν να σε εκβιάσει το σύστημα γιατί δε σε κρατάει από πουθενά πρέπει να σε εξοντώσει. Βέβαια το να σε εξοντώσουν φυσικά είναι λίγο δύσκολο στις μέρες μας, οπότε έπρεπε να βρουν άλλο τρόπο. Έπρεπε να μας εξισώσουν στα μάτια του ελληνικού λαού με τους εγκληματίες και τους τρομοκράτες. Όχι μόνο για να μας έχουν υπόδικους και να μας σέρνουν στα δικαστήρια αλλά κυρίως για να τρομάξουν τον λαό. “Κοιτάξετε τι παθαίνει όποιος είναι Χρυσή Αυγή… Καταλήγει στην φυλακή!”
Τι κρίμα όμως για αυτούς…το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Οι αθλιότητες περί ταγμάτων εφόδου υπεροπλισμένων κομάντο αυτοκτονίας, ξέπλυμα μαύρου-κόκκινου-ροζ-μωβ χρήματος, πυρηνικού οπλοστασίου κρυμμένου κάπου στα υγρά υπόγεια κάποιας Ιεράς Μονής, η προπαρασκευή και το προ-Σάββατο κατά(κ)λυσης του πολιτεύματος έπεσαν στο κενό από ύψος μεγαλύτερο και από ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης. Ακόμα γελάει ο κόσμος με τα αμνοερίφια του ψευδομάρτυρα Έ. Εμ τους βάζετε να λένε ψέματα, εμ τους υπαγορεύετε και γελοιότητες. Τελικά είναι να απορεί κανείς για πολλά πράγματα σε αυτή την υπόθεση, και όποιος δεν κατάλαβε…θα το εξηγήσω άλλη στιγμή.
Όπως είπε και ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο με 1,5 εκατομμύριο μέλη.
Μπορεί λοιπόν να μας αναγνωρίζετε μόνο το “τεκμήριο της ενοχής” και να είμαστε οι μοναδικοί στον κόσμο που είναι “ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου” αλλά η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Βουλευτής Μαγνησίας