3/2/15

Τσιπρανδρέου σε νέα ανέκδοτα: H Lazard (που έκανε το PSI) θα κάνει εξεταστική για το PSI!

Τσιπρανδρέου σε νέα ανέκδοτα: H Lazard (που έκανε το PSI) θα κάνει εξεταστική για το PSI!Ο Τσίπρας αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο πραγματικός πνευματικός απόγονος του Ανδρέα Παπανδρέου, του ανθρώπου που στον λαό έλεγε «έξω οι βάσεις του θανάτου» και πίσω από την πλάτη του λαού έδινε γη και ύδωρ στους αμερικανούς. Οι κυβιστήσεις διαδέχονται η μία την άλλη με άψογο στυλ, ολυμπιακού επιπέδου, και τα πρόθυμα ΜΜΕ επιλέγουν να προβάλλουν μονάχα τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της κυβερνήσεως.


Ένα τέτοιο επικοινωνιακό τέχνασμα έγινε και κατά τη διάρκεια της επισκέψεως Τσίπρα στην Κύπρο. Φυσικά δεν πρόκειται να σχολιάσουμε το γεγονός ότι είχε το θράσος να καταθέσει στεφάνι στα φυλακισμένα μνήματα ο ιδεολογικά ομόσταυλος των κομμουνιστών συνεργατών των Άγγλων. Θα σταθούμε στις δηλώσεις του Τσίπρα, οι οποίες ήταν πραγματικά εξωφρενικές.
Μόλις πριν λίγες μέρες γράφαμε ότι με επίσημη ανακοίνωση του Υπ.Οικ προσελήφθη η Lazard ως σύμβουλος του υπουργείου. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω εταιρεία ήταν που συντόνισε το περιβόητο PSI, με τις γνωστές συνέπειες για τους μικροομολογιούχους, τα ασφαλιστικά ταμεία και την Κύπρο. Μιλώντας, λοιπόν, στην Κύπρο ο αθεόφοβος Τσίπρας είπε ότι ΘΑ συστήσει εξεταστική για το PSI. Κοινώς θα βάλει την Lazard να ψάξει τον εαυτό της!

Ο πολιτικαντισμός και η κληρονομιά των Καρατζαφέρη, Παπανδρέου περνάνε σε άλλο επίπεδο με τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ!