9/2/15

Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο Ευρωκοινοβούλιο

Πρωτιές για τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής και την εξαιρετική τους δραστηριότητα στο ΕυρωκοινοβούλιοΤον περασμένο Μάιο η Χρυσή Αυγή εξέλεξε τρεις ευρωβουλευτές προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε.

Τότε είχαμε σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξουμε την βεβαιότητα η Ελλάδα μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.


Σήμερα λοιπόν οχτώ μήνες από τις ευρωεκλογές επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά από τα στατιστικά σχετικά με την δραστηριότητα των ευρωβουλευτών της Ελλάδας όπου οι συναγωνιστές Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης και Γεώργιος Επιτήδειος βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις.

Η δημοσκόπηση του MepRanking.eu μετράει την δραστηριότητα του κάθε ευρωβουλευτή βασιζόμενη στις ερωτήσεις που καταθέτει, ψηφίσματα, εκθέσεις, τροποποιήσεις σε εκθέσεις, ομιλίες/τοποθετήσεις, δηλώσεις και επικαιροποιείται συχνά σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχει η Ευρωβουλή.

Τοποθετήσεις στην Ευρωβουλή: Ο Λάμπρος Φουντούλης έχει κάνει 115 ομιλίες, ο Ελευθέριος Συναδινός 114 και ο Γιώργος Επιτήδειος 102. Η συνολική βαθμολογία: Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία λαμβάνοντας υπόψη τους προαναφερθέντες παράγοντες οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής καταλαμβάνουν την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση ανάμεσα στους 21 που έχει η χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός βρίσκεται τη δεύτερη θέση (95ος σε επίπεδο Ευρωβουλής), ο Λάμπρος Φουντούλης στην τρίτη θέση (96ος σε επίπεδο Ευρωβουλής) και ο Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος (126ος σε επίπεδο Ευρωβουλής). Ακολουθούν οι ευρωβουλευτές του Σύριζα και του ΚΚΕ, στη συνέχεια είναι αυτοί του ΠΑΣΟΚ, ενώ τελευταίοι της ΝΔ και του Ποταμιού.