26/2/15

Π. Ηλιόπουλος: Ο Σύριζα συνεχίζει το μνημόνιο της ΝΔ

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος  βρίσκεται 14 μήνες στα κελιά της Τιμής μαζί με τους υπόλοιπους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μίλησε στο τηλεοπτικό σταθμό TRT και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο.


Αρχικά, ο πρ. βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες για τον Αγώνα που έδωσαν, φέρνοντας την τρίτη θέση για την Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και στην Μαγνησία. Στην συνέχεια επεσήμανε πως η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο, να ζητήσει δηλαδή το Κοινοβούλιο να λειτουργεί με 300 και όχι 294 βουλευτές.


Αναφορικά με την συμφωνία της νέας κυβέρνησης Σύριζα με τους δανειστές δήλωσε ότι για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η Χρυσή Αυγή, η οποία έλεγε ότι ο Τσίπρας θα ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή καταστροφική πολιτική του Σαμαρά. Το μόνο που έκανε ο Σύριζα ήταν να αλλάξει το όνομα στο Μνημόνιο και τους δανειστές, τα ανθελληνικά και καταστροφικά μνημονιακά μέτρα όμως παραμένουν. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που παραμένει αταλάντευτη στις θέσεις της και συνεχίζει απτόητη τον Αγώνα  - παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται - για Εθνική Ελευθερία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Τέλος, ο Συναγωνιστής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή παραπέμπεται σε δίκη, παρόλο που η εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα είναι απαλλακτική, κάτι πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά.