2/2/15

Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε Μνημόνιο και εθνομηδενισμό - Το μήνυμα του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΆρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Οι εκλογές τέλειωσαν κι ανέδειξαν για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Και αυτό συνέβη μέσα σε συνθήκες όχι απλά αντίξοες, αλλά κυριολεκτικά μέσα σε απόλυτα εχθρικό περιβάλλον, με αποκλεισμούς, πολιτική τρομοκρατία και με την ηγεσία του Κινήματος φυλακισμένη. Και μετά τις εκλογές τι;

Το πρώτο και κυριότερο η αναζήτηση και ο αγώνας για ένα Εθνικό όραμα πέρα από τους αριθμούς, πέρα από την απάτη των λογιστικών υπολογισμών, πέρα από την ύλη και το χρήμα. Γιατί χωρίς εθνικό όραμα η Πατρίδα μπορεί να αποκτήσει περισσότερα υλικά αγαθά, αλλά θα χάσει για πάντα την ψυχή της. Το γεγονός πάντως που παραμένει και πρέπει επιτέλους να το αντιληφθούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι οι οποίοι επικαλούνται την δημοκρατία είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καθιερωθεί πλέον σαν μία πολιτική δύναμη της χώρας και αυτό δεν μπορούν να το αναιρέσουν με τις συνεχιζόμενες διώξεις.

Πρώτος στόχος μας λοιπόν, τακτικός αυτήν την περίοδο είναι να απαντήσουμε στην πολιτική σκευωρία, και ελεύθερο το Κίνημά μας να δώσει τον αγώνα του μέσα στα πλαίσια του υπάρχοντος καθεστώτος. Εκτός εάν οι νέοι κυβερνήτες της χώρας συνεχίσουν την αντιδημοκρατική μεθόδευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου να οδηγούνται με χειροπέδες στη Βουλή οι εκπρόσωποι του Λαού, εκτός εάν συνεχιστεί αυτό το πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών και η σκανδαλώδης ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας. Εκτός όμως από τον αγώνα αυτό, αγώνα πολιτικό και νομικό ταυτόχρονα, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι μέσα στην Βουλή των Ελλήνων η Εθνική Αντιπολίτευση.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να καταργηθεί στην πράξη το μνημόνιο της υποταγής και αυτό σημαίνει ότι θα στηρίξουμε προς αυτή την κατεύθυνση κάθε ειλικρινή προσπάθεια, όπως επίσης και θα εναντιωθούμε σε κάθε υποκριτικό τέχνασμα για να συνεχιστεί το μνημόνιο με άλλο όνομα. Στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον η Ελλάς δεν πρόκειται να συμφωνήσει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Όπως επίσης θεωρούμε θετικές και τις δηλώσεις κατά των ιδιωτικοποιήσεων, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδας. Θα σταθούμε όμως ενάντιοι σε κάθε σκέψη και μεθόδευση του χωρισμού Εκκλησίας και κράτους ακόμη και εάν κάποιοι μεγαλοσχήμονες ρασοφόροι οι οποίοι παριστάνουν τους προοδευτικούς συμφωνήσουν σε αυτό.

Για εμάς το κράτος των Ελλήνων το οποίο ιδρύθηκε με την Εθνική Επανάσταση του 1821 εις το όνομα της Αγίας Τριάδος πρέπει να έχει υπόσταση θεϊκή. Το λαϊκό κράτος που κάποιοι εθνομηδενιστές φαντασιώνονται δεν υπάρχει και επιτέλους ας αντιληφθούν ότι δεν είναι Ροβεσπιέροι και ότι η Ελλάς υπήρξε πάντοτε, για χιλιάδες χρόνια, μία οντότητα πολιτειακή με υπόσταση θεϊκή.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ. Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ