3/2/15

ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν αγωνιστικό μήνυμα ενάντια σε σκευωρούς και εθνομηδενιστές

ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν αγωνιστικό μήνυμα ενάντια σε σκευωρούς και εθνομηδενιστέςΕντός ελαχίστων ημερών με όλες τις συνθήκες αντίξοες και απαγορευτικές, ο Ελληνικός Λαός έδειξε δύο φορές την Βούληση του, αδιάψευστα και με απόλυτη σαφήνεια.

Την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, ο Ελληνικός Λαός, δια της ψήφου του, αναγόρευσε την Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, επικυρώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών. Απέδειξε έτσι, ο Λαός, ότι δεν πιστεύει τα καθεστωτικά ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Απέδειξε ότι δεν πιστεύει τα ψέματα για «οπλοστάσια», «αμνοερίφια» και τα λοιπά και έδωσε νωπή λαϊκή εντολή για την άμεση αποφυλάκιση των Συναγωνιστών - Βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονται άδικα και παράνομα στη φυλακή.


Το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, οι Έλληνες απέδειξαν και κάτι άλλο πολύ σημαντικότερο στους παγκόσμιους δυνάστες και τους εγχώριους υποτακτικούς τους, οι οποίοι υπολόγιζαν ότι με την πολιτική τρομοκρατία θα καταφέρουν να λυγίσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Χιλιάδες Ελλήνων βρέθηκαν επί αρκετές ώρες στην συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στους Ήρωες του Έθνους και παράλληλα να ακούσουν τον πύρινο λόγο του φυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Ύστερα από την 1η Νοεμβρίου του 2013, τίποτε δεν είναι ίδιο για τους Έλληνες Εθνικιστές. Άνανδροι δολοφόνοι σκότωσαν τα αδέρφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, στην προσπάθεια του καθεστώτος να φοβίσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα σημειώθηκαν πολλές βομβιστικές επιθέσεις και επιδρομές παρακρατικών, με την συνοδεία κρατικών οργάνων. Όλες αποσκοπούσαν στο να καλλιεργήσουν τον φόβο στις τάξεις των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, με απώτερο σκοπό την μείωση των ποσοστών μας, πάντα στα πλαίσια της «εντολής Σαμαρά» για να πάμε στο 2% που έλεγε και ο Μπαλτάκος στο περιβόητο βίντεο.

Στις προαναφερθείσες δύο πολύ κοντινές ημερομηνίες, οι Έλληνες πολίτες, απέδειξαν σε ένα ολόκληρο καθεστώς ότι έσφαλε σφόδρα. Έσφαλε όταν νόμιζε ότι θα καταφέρει να φοβίσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, γιατί αυτοί είναι πιστοί σε μία Ιδέα πύρινη, χαραγμένη στην καρδιά, που δεν σβήνει με την τρομοκρατία, ούτε με την φίμωση, ούτε με την σκευωρία. Έσφαλε διότι νόμιζε ότι οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής είναι «δανεικοί» και μπορούν να «επαναπατριστούν», με δόλιες και σκοτεινές μεθοδεύσεις, αγνοώντας προφανώς ότι η ψήφος και η στήριξη στην Χρυσή Αυγή είναι ψήφος στην Αλήθεια και την Δικαιοσύνη, φτύσιμο στα μούτρα της κλεπτοκρατίας που έφερε την χώρα στην σημερινή κατάντια.