11/2/15

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

tsipras_kolotoubesΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, «πυρετώδεις διαπραγματεύσεις», ψευτοτσαμπουκάδες, λεονταρισμοί και δημόσιες εμφανίσεις που παραπέμπουν σε μαθητικές συνελεύσεις 15μελών, είναι ότι έχει να παρουσιάσει η νεόκοπη συγκυβέρνηση τις πρώτες ημέρες της παρουσίας της.

Για όποιον φυσικά είναι γνώστης της ελληνικής πολιτικής και πολιτικά (όχι κομματικά) σκεπτόμενο άτομο, όλα τα ανωτέρω είναι μία φυσιολογική εξέλιξη, κάτι το οποίο αναμένοταν πριν ακόμη οι «επιμελώς ατημέλητοι» ψευτοεπαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ στρογγυλοκαθίσουν στα έδρανα της εξουσίας.

Ειδικότερα μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα, ο υποφαινόμενος αλλά και πλήθος άλλων συναγωνιστών είχαμε προβλέψει τα επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια και τις κυβιστήσεις που επέρχοντο, καθώς ήταν απόλυτα διαφαινόμενη και προδιαγεγραμμένη η «αποστολή» που είχε ανατεθεί, από την προεκλογική κιόλας περίοδο, στους νεοπασόκους του ΣΥΡΙΖΑ.


Τα «σκισίματα» των μνημονίων έγιναν «ποσοστώσεις» 70%-30%, η κατάργηση των επαχθών φόρων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, έγιναν «ορίζοντας τετραετίας» και πάει λέγοντας.

Οι ποδηγετημένοι από την προπαγάνδα των ΜΜΕ, τσακισμένοι από τη στυγνή τυραννία των μνημονίων συμπατριώτες μας που επέλεξαν να «αγοράσουν» ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ από έναν ΣΥΡΦΕΤΟ ετερόκλητων και παλινωδούντων, δηλωμένων ΑΘΕΩΝ και ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ πολιτικάντηδων «νέας κοπής», έχουν σαφέστατα τεράστιες ευθύνες για τις επιλογές τους.

Διότι τα ευδαιμονιστικά πυροτεχνήματα του ΣΥΡΙΖΑ περί «εθνικής ανεξαρτησίας» κι «εθνικής αξιοπρέπειας», όσο κι αν εμπεριέχουν έναν δοσομετρημένο πατριωτισμό και μία μετεκλογική «άφεση αμαρτιών», είναι βραχύβια και πλήρως ανυπόστατα.

Όσο κι αν οι στυλιστικές προτιμήσεις του Μπαρουφάκη, το δίκυκλό του και οι δημοσιεύσεις του στα «social media» προσφέρονται για προβολή από τα τηλεοπτικά περιττώματα των τσοντοκάναλων, εδώ μιλάμε για το μέλλον της Πατρίδας.

Σκοπίμως λοιπόν υποβαθμίζεται το ΑΙΣΧΟΣ του «πολιτικού όρκου», οι προγραμματικές δηλώσεις περί χορήγησης ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ σε τριτοκοσμικούς ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (πόσοι αλήθεια θυμούνται τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ της Μυρτούς στην Πάρο) και γενικώς κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ που εμέζουν συστηματικά τα στελέχη των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες αυτές οι αντεθνικές και εθνοαποδομητικές θέσεις που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, «πνίγηκαν» προεκλογικά μέσα στην αγωνία για την οικονομία, τα μνημόνια και τα χρέη, σκοπίμως βέβαια…

Όλα αυτά είναι ζητήματα «ήσσονος σημασίας» για τους προπαγανδιστές των μεγαλοεργολάβων των ΜΜΕ, αλλά για εμάς, τους έλληνες Εθνικιστές, τους κοινωνούς της αλήθειας και του ανιδιοτελούς αγώνος για την Πατρίδα και το Έθνος, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές.

Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ότι το διακύβευμα των ημερών μας δεν είναι οι χρηματοοικονομικοί δείκτες και τα χαρτονομίσματα, αλλά η επιβίωση ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, η επιβίωση του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Αναμένουμε να δούμε και την έσχατη κυβίστηση που ξεκίνησε χθές (8-2-2015) ο «show man» Μπαρουφάκης, όταν ερωτώμενος από καθεστωτικό υπαλληλίσκο τηλεοπτικού σταθμού, δήλωσε:

«Θα συγκρουστούμε με την εντόπια οικονομική ολιγαρχία και το διαπλεκόμενο σύστημα εξουσίας»

Εάν ποτέ (λέμε τώρα) ο ΣΥΡΙΖΑ καταργήσει τα προνόμια και την έκνομη εξουσία του Μπόμπολα, τότε θα είναι η ημέρα που ο ήλιος θα ανατείλει από… Δυτικά!!!

Ο καιρός γαρ εγγύς!

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ