18/7/11

H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις Θερμοπύλες χθές







Περισσότεροι από 600 Υπερήφανοι Έλληνες βρέθηκαν φέτος στην ετήσια Τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών. Οι Χρυσαυγίτες απέδωσαν Τιμές σε Εκείνους που δόξασαν την Πολεμική Αρετή όσο κανένας στην αιματοβαμμένη πορεία του Ελληνισμού. Ήμασταν παρόντες σε μία Τελετή όπου Τιμήσαμε τον Λεωνίδα και τους Συναγωνιστές του, οι οποόιοι επιλέγοντας να θυσιασθούν για την Πατρίδα, πέρασαν στην αιωνιότητα.

Εκπρόσωποι του Πυρήνα Μαγνησίας έδωσαν το παρόν σε αυτήν την Τελετή,καθώς και εκπρόσωποι των άλλων Πυρηνών της Π.Ο Θεσσαλίας.

Όπως τόνισε ο Αρχηγός του Κινήματος μας, είναι τέτοια η ξεφτύλα του ελληνικού κράτους( ποιού ελληνικού και ποιού κράτους όμως...;) που ενώ η θυσία των Σπαρτιατών και των άλλων Ελλήνων αποτελεί το φωτεινότερο παράδειγμα Ηρωισμού στην Παγκόσμια Ιστορία, δεν πραγματοποιεί καμία απολύτως επίσημη εκδήλωση. Δεν θα έπρεπε π.χ να είχε καθιερωθεί Τελετή των Ενόπλων Δυνάμεων για να Τιμήσει ο Ελληνικός στρατός μας τους αρχαίους εκείνους Πολεμιστές της Φυλής μας; Δυστυχώς όμως σε αυτή την εποχή της απόλυτης παρακμής και σήψης τέτοιες Τελετές Εθνικής Μνήμης είναι "αναχρονικές" και "γραφικές". Τέτοιες Τελετές μόνο οι Έλληνες Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξέρουν να διοργανώνουν γιατί είμαστε οι μόνοι πιστοί στην άφθαρτη Ιδέα της Πατρίδος, οι μόνοι ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ

Θαλής, μέλος του Πυρήνα Μαγνησίας