29/7/11

Νέες συλλήψεις 8 αλλοδαπών της συμμορίας θανάτου - Δολοφόνοι τεσσάρων ηλικιωμένων

Οκτώ ακόμη αλλοδαποί, οι οποίοι ανήκουν στην εγκληματική οργάνωση των «ληστών με τα μαύρα» που εξάρθρωσε στις 16 Ιουλίου η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, συνέληφθησαν από αστυνομικούς της Λάρισας. Πρόκειται για μία εγκληματική συμμορία καλά οργανωμένη η οποία είχε προκαλέσει το φόβο και τον τρόμο στην πόλη του Βόλου, καθώς βασάνιζαν τα θύματά τους. Στο στόχο τους έθεταν έπειτα από παρακολούθηση, μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, τα οποία έδεναν, φίμωναν και χτυπούσαν. Παρέμεναν στις κατοικίες τους για περισσότερο από δύο ώρες, ψάχνοντας κάθε σημείο των σπιτιών, προς αναζήτηση χρημάτων και χρυσαφικών.

Μετά την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 55χρονης Ευδοκίας Αναγνωστοπούλου στην Ιωλκό Βόλου, τους δολοφόνους άλλων τεσσάρων ηλικιωμένων στο Βόλο την τελευταία διετία από την εγκληματική συμμορία των αλλοδαπών, αποκάλυψε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας. Εξιχνιάστηκαν συνολικά 15 ληστείες και τέσσερις διακεκριμένες κλοπές, καθώς και 19 ληστείες στο Βόλο, από τις οποίες στις τέσσερις προέκυψε ο θάνατος των θυμάτων.

διαβάστε επίσης: Βόλος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση Αλβανών που είχαν δολοφονήσει 50χρονη και διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος