6/7/11

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ- Τελετή ΜΝΗΜΗΣ, Κυριακή 17 Ιουλίου


O Λαικός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιεί τη Κυριακή 17 Ιουλίου στις 20.00 Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες κάτω από το άγαλμα του αιωνιου Ήρωος, του Λεωνίδου. Η τελετή αυτή δεν αποτελεί μια εκδήλωση σαν όλες τις άλλες. Είναι μια Τελετή Τιμής και Μνήμης προς τον Λεωνίδα και τους ήρωες της Φυλής μας που Αντιστάθηκαν στις περσικές ορδές και χάραξαν το όνομα της Ελάδος με χρυσά γράμματα στην Παγκόασμια Ιστορία.

Η Τελετή αυτή που πραγματοποιεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια είναι αναμφισβήτητα επίκαιρη καθώς τη γη και το ύδωρ που αρνήθηκαν να δώσουν οι Υπερήφανοι Έλληνες στο τύρρανο Ξέρξη, το παραχωρούν τώρα οι μειοδότες πολιτικάντηδες. Υποδούλωσαν την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Ταυτόχρονα παραχωρείται η Εθνική μας κυριαχία. Η Πατρίδα μας εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα καθώς τα πάντα ξεπουλιούνται. Εκατομύρια λαθρομεταναστών ζουν εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας...Το μέλλον των παιδιών μας είναι δυσοίωνο. Μέσα σε αυτήν την προδοσία, την ισοπέδωση και τη σήψη, υπάρχουν κάποιοι που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. Είναι οι "ακραίοι" που βάφτισε το σύστημα. Είναι αυτοί που τίθενται εναντίον όλων αυτών που παριστάνουν τους σωτήρες και ξεπουλούν την Πατρίδα. Είμαστε εμείς, οι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που πολεμούμε ΣΥΝΕΧΩΣ και ΑΔΙΑΚΟΠΤΑ για την Πατριδα έως ότου έρθει η χρυσή αυγή για τον Ελληνισμό.

Ο Πυρήνας Μαγνησίας καθώς και εκπρόσωποι της Π. Ο Θεσσαλίας θα δώσουν το παρόν τιμώντας τις ψυχές των γενναίων πολεμιστών που έχυσαν γενναιόδωρα το αίμα τους, προασπίζοντας την Ελλάδα από την ανατολική βαρβαρότητα. Να τιμησουμε τους Θερμοπυλομάχους που περιφρόνησαν το θάνατο και πέρασαν στην αιωνιότητα! Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.
ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ- Π.Ο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Τηλ: 6972802167