14/7/11

Eνθουσιώδης υποδοχή σε Πτελεό και Αχίλλειο


Εκπρόσωποι του Πυρήνα Μαγνησίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στη νοτιοδυτική Μαγνησία και συγκεκριμένα στη Σούρπη, Αγίους Θεόδωρους, Αχίλλειο και Πτελεό. Τα σχόλια των κατοίκων ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, πράγμα που σημαίνει πως οι Έλληνες βλέπουν στο Κίνημα μας την οριστική λύση στο ξεπούλημα που διαπράτουν οι ξενόδουλοι πολιτικάντηδες.

Εκεί όμως όπου η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή ήταν ο Πτελεός και το Αχίλλειο! Οι κάτοικοι ενθουσιάστηκαν με την παρουσία μας και συζήτησαν αρκετοί για ώρα στην κεντρική πλατεία του χωριού με μέλη του Πυρήνα μας. Δεκάδες εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν για να διατυμπανίσουμε αυτό που τα διεφθαρμένα ΜΜΕ μας αποκλείουν: "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Όπως μας είπε χαρακτηριστικά κάτοικος του Πτελεού είμαστε "το κόμμα που αφυπνίζει τον Λαό, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που αν τολμήσουν και ξεμυτήσουν θα πέσουν γιαούρτια και γιούχα".

Η άνοδος του Κινήματος στην Μαγνησία είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική για εμάς και ανησυχητική για τα κάθε είδους υποκείμενα και Εφιάλτες που συναινούν στον αφελληνισμό της κοινωνίας μας και στην υποδούλωση της Πατρίδας μας. Περαστικά τους γιατι οι Χρυσαυγίτες δεν κάνουν βήμα πίσω. Μέχρι την Τελική Νίκη. Να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας!

ΘΑΛΗΣ