29/7/11

Πρότυπα νεολαίας.Καλή επιτυχία στους αθλητές μας!


Η Βολιώτισσα αθλήτρια του ΝΟΒΑ Σοφία Κτενά θα μετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης. Η Σοφία μαζί με άλλους 10 αθλητές και αθλήτριες θα αποτελέσουν την εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών.

Μετά μάλιστα τη θριαμβευτική παρουσία και τα 21 μετάλλια συνολικά που κατακτήθηκαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων / νεανίδων (Μίσκολε), η Εθνική μας ομάδα ανδρών / γυναικών της τεχνικής κολύμβησης, ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες και στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί (30 Ιουλίου - 7 Αυγούστου) στο Χοντμεζοβασάρλελι της Ουγγαρίας.

Η Βολιώτισσα Σοφία Κτενά του ΝΟΒΑ έχει αποκτήσει και διεθνείς εμπειρίες αφού συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης στην πόλη Lignano Sabbιadoro της Ιταλίας, στο οποίο κατέκτησε τρία (3) χάλκινα μετάλλια, 50μ. άπνοης κολύμβησης με 17.80, στα 50μ. επιφάνειας με 19.74 και στα 100 μ. υποβρύχιο με 40.12. Στην αποστολή μετέχουν συνολικά 11 αθλητές / τριες μας.Παραμένει αθλήτρια του ΝΟΒΑ και πρέσβειρα του Βόλου σε Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις της τεχνικής Κολύμβησης.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σοφία Κτενά βρίσκεται στο Πτυχίο της ( ΤΕΦΑΑ Αθηνών) και ενώ διαμένει στην Αθήνα αρκετά χρόνια δεν πήρε μεταγραφή, παρ’ όλες τις δελεαστικές προτάσεις που είχε από Αθηναϊκά Σωματεία.

Tέτοια νεολαία η οποία δεν μιμείται τα φθοροποία πρότυπα της νεοελληνικής σήψεως, η οποία νεολαία δεν έχει σαν αυτοσκοπό την ανούσια διασκέδαση μέχρι το πρωί αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ ενός Λαού. Τέτοιοι Έλληνες και Ελληνίδες έχουν σαφώς υψηλά ιδανικά και κώδικα συμπεριφοράς που απέχει παρασάγγες από την κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα η νεολαία μας. Αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η συναγωνιστικότητα και ο αθλητισμός κυλούν μέσα στο Αίμα της Φυλής μας από τα πανάρχαια χρόνια και για εμάς τους Χρυσαυγίτες συγκεκριμένα είναι οι άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να κινηθεί η νεολαία μας. Γιατί η νεολαία είναι η Αυγή του Έθνους μας. πΗΓΉ :MYCITYNET

Καλή επιτυχία στα Ελληνόπουλά μας.!