5/7/11

Αγωγή Χρυσής Αυγής κατά Καρχιμάκη


Το πολιτικό κόμμα “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή” καταθέτει αγωγή κατά του γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Καρχιμάκη, για συκοφαντική δυσφήμιση. Αφορμή οι χθεσινές δηλώσεις του περί… μίγματος Χρυσαυγιτών και Συριζαίων που ευθύνονται για τις επιθέσεις κατά των κυβερνητικών βουλευτών.

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το σενάριο περί συμπόρευσης μελών της Χρυσής Αυγής με μέλη του Σύριζα, που πρώτος παρουσίασε προ ημερών στο MEGA ο κ. Πεταλωτής. Η οργή του ελληνικού λαού για την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και την παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους, δεν πρόκειται να περιοριστεί από τα φτηνά επικοινωνιακά τρυκ των κυβερνητικών παραγόντων.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποτελούν συνέχεια της κακοστημένης προβοκάτσιας με τους δήθεν… “Χρυσαυγίτες”, οδηγούς της ΕΘΕΛ, στο Σύνταγμα. Τότε, κανένας τηλεοπτικός σταθμός και καμία εφημερίδα δε δημοσιοποίησε την επίσημη διάψευση που κοινοποιήθηκε από το Γραφείο Τύπου του κόμματός μας.

Χθες, ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι για τον προπηλακισμό του κυβερνητικού βουλευτή Τσώνη ευθύνονται δύο στελέχη του Σύριζα (τα ονόματα των οποίων δεν έχουμε κανένα λόγο να δημοσιεύσουμε) και: «μίγμα Χρυσής Αυγής, επώνυμο Κούτρας». Σημαντική παρατήρηση: Παρ’ όλο που σε όλα τα δελτία ειδήσεων φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι του Σύριζα για να απαντήσουν στις συγκεκριμένες δηλώσεις, ούτε σε ένα δεν κλήθηκε εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Η παρούσα ανακοίνωση κοινοποιείται σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εάν προβληθούν εκ νέου οι συκοφαντικές δηλώσεις Καρχιμάκη, χωρίς να ανακοινωθεί η διάψευση της Χρυσής Αυγής, ή χωρίς να δοθεί ο λόγος σε επίσημο εκπρόσωπο του κόμματός μας, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ