9/11/14

Π. Ηλιόπουλος: Κανείς μας δεν έκανε ούτε βήμα πίσω! Θα συνεχίσουμε και θα νικήσουμε - ΒΙΝΤΕΟ

Π. Ηλιόπουλος: Κανείς μας δεν έκανε ούτε βήμα πίσω! Θα συνεχίσουμε και θα νικήσουμε - ΒΙΝΤΕΟΤο περασμένο Σάββατο κατά την διάρκεια της καθιερωμένης ομιλίας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθήνας υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας, Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου μέσα από τα κελιά της Τιμής.

Ακολουθεί το αγωνιστικό μήνυμα του Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλου:
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες καλησπέρα, Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι, έστω και με αυτόν τον τρόπο, κοντά σας. Ήδη είμαστε στα μέσα ενός ωραίου και δίκαιου, αλλά πολύ δύσκολου αγώνα. Το σύστημα που μας καταδιώκει είναι πανίσχυρο, αλλά όπως θα έχετε διαπιστώσει δεν είναι ανίκητο. Ήδη του έχουμε καταφέρει πολλά χτυπήματα, ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Μας πολεμάει με ότι όπλα διαθέτει, αλλά όπως βλέπετε κανείς μας δεν έχει λυγίσει. Κανείς δεν έκανε ούτε βήμα πίσω και έτσι θα συνεχίσουμε, να είστε σίγουροι.


Όπως έχω πει και σε ομιλία μου σε αυτό το γραφείο, δεν πρόκειται να προδώσουμε τα όνειρά μας για μια Ελεύθερη και Ισχυρή Ελλάδα ακόμα και χίλια χρόνια στη φυλακή να περάσουμε. Τίποτα δεν κατάφεραν με τις διώξεις τους, οι αλήτες! Απλά μας πείσμωσαν και μας δυνάμωσαν περισσότερο.

Το μόνο που σας ζητάω, λοιπόν, είναι και εσείς να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας όλων μας. Κάθε μέρα, όπου κι αν βρίσκεστε, να διαδίδετε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε! Ζήτω η Ελλάδα!

Με πίστη στον Αρχηγό μας θα συνεχίσουμε τον Αγώνα. Να είστε όλοι καλά, να είσαστε δυνατοί, εύχομαι καλό βράδυ σε όλους.