13/11/14

Προβοκατόρικη ερώτηση από το διαλυμένο μόρφωμα Καμμένου κατά της Χρυσής Αυγής

Προβοκατόρικη ερώτηση από το διαλυμένο μόρφωμα Καμμένου κατά της Χρυσής ΑυγήςΗ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, βουλευτής του κόμματος του Καμμένου, κατέθεσε γραπτή ερώτηση (στις 11 Νοεμβρίου) στα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, στοχοποιώντας το Ίδρυμα ΑΙΓΙΣ (Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών) που έχει ιδρύσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Με την ερώτησή της η ανενημέρωτη (στην καλύτερη περίπτωση) κυρία Χρυσοβελώνη αμφισβητεί τη νομότυπη λειτουργία του ιδρύματος αυτού, αναφέροντας ψευδώς ότι δεν είναι διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία σύστασής του (νομική μορφή, έδρα, ονόματα μελών Δ.Σ κτλ). Προφανώς, το υπό διάλυση κόμμα Καμμένου, μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές, επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καρπωθεί κάποια λεπτά δημοσιότητας, επιδεικνύοντας και την απαραίτητη δουλικότητα στο σύστημα, χτυπώντας τη μόνη αντισυστημική πολιτική δύναμη στη χώρα.


Παρακαλείται η ανενημέρωτη και "περίεργη" κυρία Χρυσοβελώνη, όπως κάνει τον κόπο και περπατήσει και τα 13 (!) μέτρα που χωρίζουν τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας από τα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και να ζητήσει να παραλάβει όλα εκείνα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την σύννομη ίδρυση και λειτουργία του Ιδρύματος ΑΙΓΙΣ.

Επίσης, φιλικά, προτείνουμε στην εν λόγω βουλευτή να αφιερώσει χρόνο και να καταθέσει ερώτηση για τα θαλασσοδάνεια των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να μην αναλώνει τον πολύτιμο χρόνο της χτυπώντας την Χρυσή Αυγή που είναι καθαρή σαν κρύσταλλο, πράγμα που απέδειξαν και οι εξονυχιστικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ.