1/11/14

Γιώργος και Μάνος, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!‏

Πεθαίνει, λένε, κάποιος όταν τον ξεχνούν. Αυτή είναι η μοίρα των θνητών. Υπάρχουν όμως και οι ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΑΥΤΟΙ που η μοίρα τους έκανε το δώρο της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ που κάποιοι δεν θα τους ξεχάσουν ΠΟΤΕ. Τα ονόματά τους θα στολίζουν το πάνθεον της Ιστορίας και η θύμησή τους θα είναι οδηγός για εκατομμύρια άλλους στην αέναη πορεία της ζωής.

Ο Γιώργος και ο Μάνος είχαν αφιερώσει τη σύντομη ζωή τους στην προάσπιση των Ιδανικών και των Αξιών της Πατρίδος μας. Κάποιοι θρασύδειλοι, όμως, δεν αντέχουν να βλέπουν τα “παιδιά με τις μαύρες μπλούζες” να στέκουν αγέρωχα και υπερήφανα έξω από τα κάστρα του Εθνικισμού.


Μέσα από το αδικοχαμένο αίμα του Γιώργου και του Μάνου ήθελαν να τρομοκρατήσουν τον κάθε Ελεύθερο Έλληνα. Να τον γυρίσουν στη μίζερη ζωή του. Έτσι, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. Δεν λύγισαν, δεν φοβήθηκαν, κοίταξαν τον δολοφόνο στα μάτια και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο πέρασαν στην ΑΙΩΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ!

Ο Γιώργος και ο Μάνος δεν έχουν πεθάνει και δεν θα πεθάνουν ΠΟΤΕ, γιατί έχουμε δώσει όρκο Τιμής ότι θα συνεχίζουμε τον Αγώνα τους και ΠΑΝΤΑ οι δυο τους θα είναι οι σημαιοφόροι μας.
Κλείνω με το σύνθημα που θα δονεί αιώνια τον Αττικό ουρανό: Γιώργο και Μάνο, ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φυλακές Κορυδαλλού
Πολιτικός Κρατούμενος