14/11/14

Το νόμιμο, το ηθικό και η… Χρυσοβελόνα

Το νόμιμο, το ηθικό και η… ΧρυσοβελόναΜια αστεία ερώτηση κατέθεσε στη βουλή η βουλευτής Μαγνησίας Χρυσοβελόνα του πεθαμένου αλλά άταφου κόμματος-πτώματος του… καραβοκύρη προέδρου Πάνου, για το Ανεξάρτητο Ίδρυμα Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών (ΑΙΓΙΣ) της Χρυσής Αυγής.

Στην ερώτηση-πρόκληση, η Χρυσοβελόνα αμφισβητεί τη νόμιμη λειτουργία του ιδρύματος, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι διαθέσιμα τα πλήρη στοιχεία σύστασής του (νομική μορφή, έδρα, ονόματα μελών Δ.Σ κτλ). Όλα αυτά βεβαίως είναι παραμύθια, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις…


Ποια  είναι όμως αυτή που μας κουνάει το δάχτυλο; Πρόκειται για μια παντελώς άγνωστη μέχρι πρότινος βουλευτίνα , η οποία έγινε γνωστή από τον διορισμό της κόρης της στο γραφείο του προέδρου Πάνου στη βουλή.

Και το πιο αστείο στην –νόμιμη αλλά όχι ηθική- υπόθεση, είναι ότι μόλις μαθεύτηκε ο διορισμός της κορούλας της, η Χρυσοβελόνα παρίστανε την… ανήξερη, ότι όλα έγιναν… πίσω από την πλάτη της!!! Διαβάστε τα όσα καταγέλαστα δήλωσε τότε σε τηλεοπτικό σταθμό, νομίζοντας προφανώς ότι οι Έλληνες είναι… γίδια:

 «Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε να οργανώσει τα γραφεία του κόμματος από την αρχή, και βεβαίως το ίδιο έπραξε και στο δικό του προσωπικό γραφείο κατόπιν αυτού και επειδή την κόρη μου την γνωρίζει, είχε μια επικοινωνία μαζί της κατ’ ιδίαν χωρίς βεβαίως εγώ να παρεμβληθώ και βεβαίως δεν θα μπορούσα να κάνω και κάτι τέτοιο, και της ζήτησε να στελεχώσει να πάει κοντά του στο δικό του το γραφείο, όχι στην Βουλή, στο κόμμα… δεν πρόκειται κατ’ αρχήν για πολιτική τοποθέτηση, δεν πρόκειται για ρουσφέτι, πρόκειται για εργασία με κανονική απασχόληση».

(ΥΓ): Κάποιες… κακές γλώσσες, επέμεναν τότε που μαθεύτηκε ο διορισμός της κορούλας της, ότι η Χρυσοβελόνα ήταν έτοιμη να αποστατήσει και να πάει στη νουδούλα, κι ότι μ’ αυτό το ρουσφέτι την κράτησε ο κοτερόβιος πρόεδρος Πάνος σ’ αυτό που έχει απομείνει από το κόμμα του. Εμείς βεβαίως δεν πιστεύουμε τέτοιες… κακόβουλες διαδόσεις, διότι η Χρυσοβελόνα δε δέχεται ούτε… βελόνα στο σπαθί της. Κι ας είναι και… χρυσή!

Αντίοχος