1/11/14

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

tsimasΕίναι εξόχως διασκεδαστική η περιήγηση στους ιστότοπους των νοσταλγών του σταλινισμού και της κομμουνιστικής τυραννίας, ο λόγος βέβαια δεν είναι η λατρεία και η “αφοσίωση” που επιδεικνύουν τα υπολείμματα του μπολσεβικισμού στους αιμοδιψείς – δολοφόνους προπάτορες και “καθοδηγητές” στις δημοσιεύσεις τους, αλλά το ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ και ο “αλληλοσπαραγμός” μεταξύ “συντρόφων”, που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι λόγοι βέβαια διαχρονικά είναι πανομοιότυποι, ωσάν Θεία Δίκη απέναντι στα εγκλήματα, τις ανθελληνικές και προδοτικές ραδιουργίες που έπλεκαν και υλοποιούσαν υπογείως οι εγκληματικές συμμορίες των εντόπιων μπολσεβίκων, οι εσωτερικές “συγκρούσεις” αποτελούσαν πάντοτε ιδιαίτερο γνώρισμα των απανταχού κομμουνιστικών εγκληματικών οργανώσεων.


Έτσι λοιπόν οι ιδεολογικοί απόγονοι των εγκληματικών συμμοριών που αιματοκύλισαν την Πατρίδα (ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΔΣΕ) ερίζουν και αλληλοεγκαλούνται για τους υπαιτίους της εθνικής αλληλοσφαγής που έλαβε χώρα το 1944-1949.

Η ρυπαρή ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ “εγκαλεί” τον ομοϊδεάτη τους Π. Τσίμα (πρώην συντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ στον Ριζοσπάστη, πρώην διευθυντής της εφημερίδας Πρώτη, του περιοδικού Ταχυδρόμος και του ραδιοφωνικού σταθμού “902 Αριστερά στα FM) και νυν υπηρέτη του Μπόμπολα και του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, όχι για τις καθεστωτικές θέσεις και συμφέροντα που υπηρετεί, αλλά για την πρόσφατη τηλεοπτική του δήλωση  http://left.gr/news/o-anistoritos-kyrios-tsimas-mperdeyei-eam-me-ton-emfylio

Βέβαια το “νεότευκτο ΕΑΜ”, δηλαδή οι πολυσυλλεκτικές, νεομπολσεβικικές και αναρχικές “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κάθε λόγο να αποκρύπτουν είτε να διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια, προς άγραν ψήφων κάθε λογής ποδηγετημένων, απελπισμένων, αποχαυνωμένων και ανιστόρητων συμπατριωτών μας (όπως έκαναν οι πολιτικοί τους πρόγονοι του κλεφτοπασοκ).

Όμως η ιστορία έχει γραφτεί με μαρτυρίες και ντοκουμέντα, όπως αυτή του πρώην Γ.Γ. του ΕΑΜ, μέλους του ΚΚΕ κι ακραιφνούς υποστηρικτή της “ένοπλης πάλης” Θ. Χατζή, σύμφωνα με τον οποίο “κακώς ο ΕΛΑΣ σταμάτησε τον Οκτώβρη του 1944 μπροστά στις πύλες της Αθήνας”…

Επίσης έχουμε και την πρόσφατη δήλωση της Ρ. Δούρου, η οποία αποτίνει “φόρο τιμής” στη “σύσκεψη των Κορυσχάδων”, όπου οι μπολσεβίκοι (μαριονέτες του ΚΚΕ) του ΕΑΜ αποκήρυξαν τη συμφωνία της Καζέρτας, δίδοντας έτσι το έναυσμα και την επίσημη συγκατάθεσή τους στην εμφύλια αιματοχυσία που προκάλεσαν.

Ας αφήσουν λοιπόν κατά μέρος, τα ορφανά του Στάλιν και του Τσαουσέσκου, τις “ασκήσεις” παραχάραξης της Ιστορίας, διότι σε αυτόν τον τόπο κατοικούν ακόμη άνθρωποι που δεν αντλούν τη γνώση από την κρατική – παρακρατική προπαγάνδα των ΜΜΕ και του συρφετού των κομματικά στρατευμένων “διανοούμενων” ινστρουχτόρων τους.

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μελετούν σε βάθος την Ιστορία και είναι σε θέση να εκθέτουν και να προβάλουν συνεχώς, τεκμηριωμένα και με αδιάσειστα στοιχεία, το ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ της εντόπιας μπολσεβίκικης ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ…

Είτε αυτή λέγεται ΚΚΕ, ΚΚΕ εσωτερικού, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ κλπ, έχει στο ένοχο παρελθόν της, βαμμένα τα χέρια της με το αίμα ΕΛΛΗΝΩΝ… με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό των συναγωνιστών μας ΓΙΩΡΓΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ.

Ας βγάλουν επιτέλους ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ αυτά τα άθλια υποκείμενα για την Ιστορική αλήθεια κι ας επιδοθούν στις “αγαπημένες” τους “ασχολίες” (εκτός των εγκλημάτων), των αλληλοκαρφωμάτων και του ξεκατινιάσματος.

Οφείλουμε βέβαια να παραδεχθούμε, χάριν της ιστορικής αλήθειας την οποία υπηρετούμε ως Έλληνες Εθνικιστές, ότι η Αριστερά στην Ελλάδα έχει καταγάγει σημαντικά βήματα προόδου, έχουμε πλέον αρκετούς πρώην “ηγέτες” της οι οποίοι πέθαναν από… φυσικά αίτια…

Και εις ανώτερα…

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ