7/10/14

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ…

video-gia-ti-xrysi-avgi-kai-ti-fasistiki-apeiliΘα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από τους πολλούς σκηνοθέτες των ρυπαρών τηλεοπτικών σειρών, που “σερβίρουν” καθημερινά και αφειδώς οι καναλάρχες – νταβατζήδες, στους ποδηγετημένους και αποχαυνωμένους συμπατριώτες μας.

Ο λόγος για τον γνωστό (και μη εξαιρετέο) συκοφάντη και υβριστή του Κινήματός μας Δ. Ψαρρά.

Συνεχίζοντας να εμέζει τις κομπλεξικές και παραληρηματικές συκοφαντίες του, για τις οποίες σημειωτέον δεν γνωρίζουμε εάν χρηματοδοτούνται από το “ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ”, προς το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, υποπίπτει διαρκώς σε παλινωδίες κι επικοινωνιακές γκάφες.


Η υπογραφή κάτω από το άθλιο άρθρο με τίτλο “Χαστούκι με εντολή του Αρχηγού”  είναι προφανέστατα του γενειοφόρου μαρξιστή, του αυτεπάγγελτου “δικαστή” που επιθυμεί να αναδείξει την ανυπόληπτη και μη αναγνωρίσιμη προσωπικότητά του, στο χώρο των ανθελληνικών και εθνομηδενιστικών αναρχομαρξιστικών “δυνάμεων”, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό του διεφθαρμένου συστήματος, το ρόλο του “διώκτη” της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα μπω στον πειρασμό να σχολιάσω λέξη προς λέξη αυτό τον άθλιο λίβελο, οφείλω όμως να κάνω ορισμένες στοχευμένες και σύμφωνες με το γράμμα του νόμου παρατηρήσεις.

1ον Η αποσπασματική δημοσίευση δηλώσεων, κομμένων και ραμμένων προκειμένου να εξυπηρετείται η δημιουργία εντυπώσεων, μπορεί να ήταν αποδοτική “μέθοδος” σε σταλινικού τύπου καθεστώτα, όμως σήμερα με την τεχνολογία στο πλευρό της αλήθειας μπορούμε να παρακολουθήσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ομιλία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και να βγάλουμε ασφαλέστατα συμπεράσματα για τη συγκεκριμένη φράση, χωρίς να μας επιβάλλει ο κάθε Ψαρράς τα επιλεκτικά του “συμπεράσματα”.

2ον Ομιλώντας για “συμπεράσματα”, θα αποτελούσε μωρία για κάθε σοβαρό κι εχέφρων άνθρωπο να αποδεχθεί ως “εντολή” του Αρχηγού μας (προς τον συναγωνιστή Κασιδιάρη) μία φράση μίας ωριαίας ΔΗΜΟΣΙΑΣ ομιλίας, η οποία βέβαια (η” εντολή”) “εξετελέσθη” ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ.

3ον Αποτελεί σοβαρότατο όνειδος για κάθε δικαστικό λειτουργό η υιοθέτηση οποιωνδήποτε παρομοίων “αποκαλύψεων” ή “αποδείξεων” έχει δημοσιεύσει ο εν λόγω λιβελογράφος, πολλώ δε μάλλον η στοιχειοθέτηση ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ βάσει των γραφόμενών του.

4ον Η κουτοπονηριά του Ψαρρά, η προσπάθειά του δηλαδή να συνδέσει άρθρα του “αντιρατσιστικού” νομοεκτρώματος (δημόσιος λόγος με προτροπή σε πράξεις βίας… κλπ, κλπ) είναι ετεροχρονισμένη, άκαιρη, νομικά ανυπόστατη και προφανής, για όποιον έχει κατανοήσει το ποιόν του εν λόγω παραμυθά.

Πρέπει βέβαια κάποιος από το στενό περιβάλλον του Ψαρρά, να του υπενθυμίσει ότι όταν καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός των “χρυσαυγειάδων” που προβάλλουν μετά μανίας τα τσοντοκάναλα και οι βοθροφυλλάδες, όταν τα σαθρά και ανυπόστατα κατηγορητήρια (τα οποία ο ίδιος συνέγραφε για λογαριασμό άλλων) εκπέσουν πανηγυρικά στις στημένες, από τους προδότες πολιτικάντηδες κι επίορκους υπαλλήλους, “δίκες” των συναγωνιστών μας, τότε θα πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεράσει το σοκ και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα η οποία, με την εντολή του ελληνικού λαού, θα είναι εξαιρετικά δυσοίωνη για όλο τον συρφετό των ανωτέρω προδοτών, προεξεχόντως του ιδίου ως σημαίνοντος ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ και ΨΕΥΤΗ των ΜΜΕ.

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ