12/10/14

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

xafieaaΕάν λάβουμε υπ’ όψη τις (κατά παραγγελία εννοείται) δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορα “μέσα ενημέρωσης” και οι οποίες περιγράφουν με ανατριχιαστική ακρίβεια σχετικά με επικείμενες πολιτικές εξελίξεις, συνάγεται το συμπέρασμα ότι στην επόμενη (ξενόδουλη εννοείται) κυβέρνηση θα έχει κυρίαρχο ρόλο το συνονθύλευμα των συνιστωσών του Τσίπρα.

Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ, η παράταξη των νοσταλγών του Στάλιν και των συμμοριών του ΔΣΕ, έχει φροντίσει να “καλλωπίσει” την εξουσιαστική της βουλιμία και τον κρατικοδίαιτο ρόλο που κατείχε επί σειρά ετών (τοπική αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστικά-κομματικά όργανα), όσο και τη συμμετοχή στο κομματικό του μόρφωμα χιλιάδων λαμογίων, πρώην μελών της εγκληματικής-ληστρικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, έχοντας ως σύνθημα τη γελοία φράση “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ”.


Είναι ιστορικά αυταπόδεικτο και αναντίρρητο γεγονός ότι με τη “φροντίδα” του κουφού ψευτοεθνάρχη το 1974, μία εγκληματική οργάνωση φορτωμένη με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε βάρος του Έθνους και των ελλήνων, έλαβε το “συγχωροχάρτι” του νεότευκτου τότε πολιτικού συστήματος, με σκοπό να ενταχθεί στο σύστημα και να “σωφρονισθεί” πολιτικά.

Μάλλον όμως το πολιτικό σύστημα “ακουσίως”, όχι απλά δεν κατάφερε να “εκδημοκρατίσει” τους αμετανόητους νοσταλγούς του Στάλιν, αλλά αντίθετα με την παροιμιώδη “ανοχή” που επέδειξε στις δημόσιες αντισυνταγματικές τοποθετήσεις τους, αλλά και τη συστηματική μαρξιστική προπαγάνδα, η οποία θυματοποιούσε στη συνείδηση των Ελλήνων τους αιμοδιψείς, ανθέλληνες και αμετανόητους συμμορίτες, “κατάφερε” να τους παρουσιάσει ως σύγχρονους “ιερομάρτυρες”.

Η συνεχιζόμενη ανοχή προς τις ορδές των ινστρουχτόρων του μπολσεβικισμού, κατέστησε το χώρο της παιδείας και των τεχνών ένα “τσιφλίκι” των πάσης φύσεως “αριστερών” ψευτοκουλτουριάρηδων, οι οποίοι με τη συνεχή και άθλια προπαγάνδα τους διαστρέβλωναν συστηματικά την ιστορία και αποδομούσαν κάθε παραδοσιακό κι ελληνοπρεπές έθιμο, αξία και αρχή.

Η επικράτηση των υποσχεσιολόγων, λιγούρηδων της εξουσίας “σοσιαλιστών” του ΠΑΣΟΚ ήταν αναμενόμενη λοιπόν, εν μέσω ενός σκοπίμως δημιουργηθέντος κλιματος πόλωσης με αντικειμενικό σκοπό τη δημιουργία ενός διπόλου εξουσίας, στα πρότυπα των υπερατλαντικών επικυριάρχων και (φυσικά) υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που πλημμύρησε τον κρατικό μηχανισμό με διεθνιστές-ανθέλληνες μαρξιστές, ο χώρος της παιδείας και του πολιτισμού κατακλύστηκε, από ορδές ακραιφνών και μνησίκακων αναρχομπολσεβίκων, “βαπτισμένους” ως “καθηγητές” με τις γνωστές “διαφανείς” διαδικασίες εν μία νυκτί και προβαλλόμενους αφειδώς από κάθε κρατικό μέσο.

Κατάσταση φυσικά που συνεχίστηκε και γιγαντώθηκε όταν παλαιοί και νεόκοποι πλουτοκράτες, βουτηγμένοι έως το λαιμό σε διαπλεκόμενες και έκνομες οικονομικές δοσοληψίες με το κράτος, δημιούργησαν τα δικά τους ΜΜΕ προβάλλοντας και υποστηρίζοντας μετά μανίας (αν και γνήσιοι καπιταλιστές) τα σιχαμερά ιδεολογικά και πολιτισμικά “πρότυπα” της αριστερής “κουλτούρας”… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Η αριστερά, με τη συνδρομή φυσικά των πατριδοκάπηλων της νεοφιλελεύθερης σιωνιστόδουλης δεξιάς, διείσδυσε και ρίζωσε τόσο βαθιά στον κρατικό μηχανισμό ώστε να θεωρούμε σήμερα “φυσιολογικό” το γεγονός ότι κάθε κρατικός και κυβερνητικός οργανισμός ελέγχεται και κατευθύνεται από ανθρώπους της αυτής ιδεολογίας.

Τόση μάλιστα είναι η συσσωμάτωση των κρατικοδίαιτων αριστερών με τους μηχανισμούς εξουσίας (δημόσιους ή ιδιωτικούς) στους οποίους κατέχουν σημαίνουσες θέσεις, ώστε κάθε άποψη που έρχεται σε αντίθεση με τις ανθελληνικές-διεθνιστικές ιδεοληψίες τους, γίνεται στόχος άθλιας κι επιθετικής προπαγάνδας.

Η μόνη ιδεολογική παράταξη που δεν υφίσταται ποτέ επικοινωνιακό πόλεμο από τα ΜΜΕ, που δεν αποκλείεται ποτέ από τη δημόσια προβολή, η μόνη παράταξη της οποίας το εγκληματικό παρελθόν δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ σε “ιστορικές εκπομπές” των ΜΜΕ (των καπιταλιστών), είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Και για όσους αφελείς πίστεψαν (ή εξακολουθούν να πιστεύουν) ότι ο ελεγχόμενος και δοσομετρημένος “αντιαμερικανισμός” και “αντιιμπεριαλισμός” που πραγματευόταν ενίοτε οι κύκλοι της “αριστεράς”, ενόσω φυσικά κατέχουν κρατικοδίαιτες θέσεις, ήταν δείγμα “ιδεολογικής προσήλωσης” και “αντισυστημικότητας”, έχω να πω ότι πλανώνται πλάνην οικτρά.

Οι πρόσφατες μάλιστα ερωτοτροπίες των “αντισυστημικών” αριστερών λιγούρηδων της εξουσίας με εκπροσώπους των εντόπιων και ξένων (βλ. επικυριάρχων) πλουτοκρατών, φανερώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις προθέσεις και τα σχέδια των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου οι βουλευτές διατηρούν παχυλές και σκανδαλώδεις τραπεζικές καταθέσεις.

Από το 1974 κι ένθεν, ένα σάπιο απόστημα με ιδεολογικό (μαρξιστικό) μανδύα δημιουργήθηκε και μεγάλωσε στην ελληνική κοινωνία, δηλητηριάζοντας και μολύνοντας συστηματικά κάθε κύτταρο του Έθνους των ελλήνων.

Αυτή, η αυτοπαρουσιαζόμενη ως αντισυστημική, συμμορία των αναρχομαρξιστών, ανθελλήνων, καλοβολεμένων και κρατικοδίαιτων, λίαν συντόμως θα αναλάβει την ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, παρέα με τα υπόλοιπα κομματόσκυλα του συστήματος και τότε το άθλιο προσωπείο της θα εκπέσει οριστικά.

Η μοναδική αντισυστημική δύναμη στην Πατρίδα μας είναι αυτή που διώκεται, συκοφαντείται, σπιλώνεται και φυλακίζεται από το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου αποτελεί ο εσμός των κρατικοδίαιτων και καλοβολεμένων, ανθελλήνων αναρχομαρξιστών.

Αυτή που θα επιφέρει την πολυπόθητη κάθαρση της Πατρίδας από το διεφθαρμένο και σκωληκόβρωτο σύστημα εξουσίας, των πλουτοκρατών, των προδοτών και ξενόδουλων πολιτικάντηδων.

Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ