27/7/12

Όχι στο ξεπούλημα του Λιμανιού του Βόλου


Προσκεκλημένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ήταν την Πέμπτη το απόγευμα ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Θέμα συζήτησης το σχέδιο “Ποσειδών” το οποίο ξεπουλά στο γνωστό ταμείο των τοκογλύφων δανειστών μας τα Λιμάνια της χώρας. Μετά τα Λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται ήδη σε ξένη κατοχή σειρά πήραν και τα περιφερειακά Λιμάνια της Πατρίδος μας.

Η θέση μας ξεκάθαρη και διατυπώθηκε μέσω του Συναγωνιστή και στο Συμβούλιο. Καμία ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας και ιδιαίτερα των υποδομών εκείνων που είναι Εθνικής και Στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της Πατρίδος μας. Η Χρυσή Αυγή θα βρεθεί απέναντι σε αυτά τα σχέδια και εντός αλλά και εκτός Κοινοβουλίου. Θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Είμαστε υπέρ της ανάπτυξης με Ελληνικά κεφάλαια και με Έλληνες εργαζόμενους. Με 1,5 εκ. άνεργους Έλληνες θεωρούμε κοροϊδία κάποιοι να μιλάνε για αναπτυξιακά έργα και να εννοούν κατασκευές που απασχολούνται 97% παράνομοι αλλοδαποί με φτηνό εργατικό κόστος. Ας το επιχειρήσουν τώρα με την Χρυσή Αυγή στην Βουλή…

Ανάπτυξη ΑΠΟ Έλληνες ΓΙΑ τους Έλληνες.

Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ