18/7/12

Επίσκεψη κλιμακίου Χρυσής Αυγής στον Πλατύκαμπο Λάρισας


Με αφορμή τους τριήμερους εορτασμούς και συνοδεία πολυπληθούς ομάδος υποστηρικτών και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο βουλευτής του Νομού Λάρισας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, παρέστη την Κυριακή 15 Ιουλίου στις εκδηλώσεις που είχαν προετοιμάσει ο πολιτιστικός σύλλογος και το τοπικό συμβούλιο της κοινότητος Πλατυκάμπου.


Η αντιπροσωπεία του κινήματος, καθώς και ο συναγωνιστής Χ. Αλεξόπουλος έτυχαν θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι συνεχώς τον καλούσαν για να του εκθέσουν τα προβλήματα που ταλανίζουν την κατά κύριο λόγο αγροτική κοινωνία της περιοχής, η οποία σημειωτέον το εφετεινό καλοκαίρι επλήγη ανεπανόρθωτα από τη σφοδρή χαλαζόπτωση που διέλυσε εντελώς τις καλλιέργειες βάμβακος και σιτηρών. Αξίζει να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της ανακοινώσεως του ονόματός του από τους διοργανωτές, έλαβε με διαφορά το μεγαλύτερο και πιο παρατεταμένο χειροκρότημα. 


Από την πλευρά του ο συναγωνιστής Χ. Αλεξόπουλος έδωσε την υπόσχεση ότι η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της δοκιμαζόμενης αγροτιάς, διότι αποτελεί έναν από τους βασικούς σπονδύλους της εθνικής μας οικονομίας. Παράλληλα αποκάλυψε ότι ως τομεάρχης εργασίας του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μελετά μια πρόταση που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση του φαινομένου των εκβιαστικών και παρανόμων συνδικάτων που έχουν σχηματίσει οι κατά τόπους λαθρομετανάστες, οι οποίοι λυμαίνονται το χώρο της αγροτικής εργασίας. Στο περιθώριο της επισκέψεώς ο βουλευτής είχε μία σύντομη συνομιλία με την πρόεδρο του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Λάρισας, η οποία εξέφρασε την επιθυμία για επίσημη συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των προγραμμάτων.


Αφού το διευρυμένο κλιμάκιο συνεχάρη όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της τοπικής εορτής προώθησης των τοπικών προιόντων, αποχώρησε δίνοντας την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα μιας και η διαρκής παρουσία της Χρυσής Αυγής στη συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί γενική επιθυμία.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΗΣ