29/7/12

Η Χρυσή Αυγή Τιμά την Μνήμη του Ολοκαυτώματος της Αγχιάλου από τους Βούλγαρους το 1906



Με τη δυναμική παρουσία αρκετών συναγωνιστών της Τ.Ο. Βόλου ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος συμμετείχε με κατάθεση στεφάνου , σήμερα, στην 106η επέτειο μνήμης του ολοκαυτώματος της Αγχιάλου από τους Βούλγαρους , στις 30 Ιουλίου του 1906, που σηματοδότησε τη δημιουργία της σημερινής Νέας Αγχιάλου στη Μαγνησία.

Χάθηκε και καταστράφηκε η παλαιά Αγχίαλος στην Ανατολική Ρωμυλία , που για μας , συγκαταλέγεται όχι στις χαμένες, αλλά στις ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ του Γένους μας και κινδυνεύει να χαθεί ξανά η Ν. Αγχίαλος σήμερα , από το βάρβαρο λαθροεποικισμό των Βουλγάρων στην περιοχή. Όπως μας δήλωσαν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής φοβούνται ακόμη και για τη ζωή τους εκτός από τα άλλα προβλήματα ( δημόσια υγιεινή , παραεμπόριο, πορνεία) που αντιμετωπίζουν με την παρουσία στον τόπο τους εκατοντάδων “ρομά” – Βούλγαρων.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και κατοίκους ώστε άμεσα να ξεκινήσει ο συντονισμός για την φύλαξη της πόλης από τους ίδιους τους κατοίκους όπως γίνεται ήδη σε χωριά του Νομού μας και θα επεκταθεί με την βοήθεια της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Μαγνησία.

Δεν υποκαθιστούμε το κράτος, στηρίζουμε τον Έλληνα Πολίτη στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας.

Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ