23/2/16

ΟΧΙ hot spot στον Βόλο – Βίντεο



«Δεν μπορεί να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο Hot spot.» Στο σημείο όπου πρόκειται να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες, στον Άγιο Ανδρέα στο Φυτόκο, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος.



Συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και έγινε αποδέκτης της αγανάκτησής τους για όσα σχεδιάζονται εις βάρος της περιοχής και των ιδίων εν αγνοία τους. Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Δεν μπορεί να γίνει η Ελλάδα ένα απέραντο Hot spot. Δεν μπορούν οι κάτοικοι σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας να υποδεχτούν τόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες που θα εγκλωβιστούν στην πατρίδα μας για ένα τεράστιο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει με ψυχραιμία, αλλά και με δυναμικότητα οι κάτοικοι να μην επιτρέψουν σε κανένα σημείο της πατρίδας μας να γίνει αποθήκη λαθρομεταναστών. Να ξεχωρίσουμε τους λαθρομετανάστες από τους πρόσφυγες. Πρόσφυγες είναι μερικοί Σύριοι και λαθρομετανάστες είναι όλοι οι υπόλοιποι που μπαίνουν στην πατρίδα μας. Έρχονται Μαροκινοί, Πακιστανοί, Αλγερινοί κ.α. από χώρες που δεν έχουν πόλεμο. Θα πρέπει αυτό να σταματήσει, τα σύνορα να κλείσουν και να γίνει άμεση επαναπροώθηση στις πατρίδες τους. Η κατάσταση είναι οριακή. Η κοινωνία του Βόλου δεν μπορεί να αντέξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο μέσο».