4/2/16

Π. Ηλιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή είναι βαθιά ριζωμένη στις ψυχές των Ελλήνων – ΗΧΗΤΙΚΟ


«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα απλό κόμμα, είναι Ιδέα και έχει ριζώσει βαθιά στις ψυχές των Ελλήνων. Θα τιμούμε τους Ήρωες μας ακόμα και στην άκρη της Γης» τόνισε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Βέρα» και τον Μ. Θεοδώρου.
Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις, ανέφερε ότι οι Έλληνες πρέπει να αγωνίζονται υπό τη σκέπη της Ελληνικής σημαίας και μόνο, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο χειραγώγησής τους από τις γνωστές παγίδες του συστήματος. Ακόμη δε, το οικονομικό ζήτημα δεν πρέπει να υποσκελίζει τη σημασία της, εν εξελίξει, εκποιήσεως της Εθνικής Κυριαρχίας, η οποία αποκρύπτεται πίσω από την οικονομική αφαίμαξη του Λαού μας.
Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε το αυτονόητο: «Η εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, η διάλυση των παραγωγικών δομών και η εκχώρηση των Εθνικών Δικαίων και κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, είναι ζητήματα αλληλένδετα, τα οποία μαθηματικώς οδηγούν στον πλήρη αφανισμό του Ελληνικού Έθνους».
Βασική θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους, το οποίο εξυπηρέτησε μόνο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.