22/2/16

Π. Ηλιόπουλος: Εθνοπροδότες Καμμένος και συριζαίοι – ΒΙΝΤΕΟ


«To περιβόητο βίντεο στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας αποκαλύπτει το μέγεθος της εν εξελίξει εθνικής προδοσίας που μεθοδεύεται από την κυβέρνηση», τόνισε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην εκπομπή του Μ. Θεοδώρου στο Ράδιο Βέρα.
Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Άυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, πραγματοποίησε μια ευρεία επισκόπηση των τελευταίων πολιτικών γεγονότων. Κατήγγειλε τις επαίσχυντες εθνοκτόνες κυβερνητικές ενέργειες των ΣΥΡΙΖΆ ΆΝΕΛ ως κατάφωρη εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας μέσω της νατοϊκής και τουρκικής παρουσίας εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων με πρόσχημα τον έλεγχο των «προσφυγικών ροών».
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε δε ότι η νατοϊκή παρουσία στο Άιγαίο εξυπηρετεί επίσης την παρεμπόδιση της ρωσικής κινητικότητας στην ανατολική Μεσόγειο.
Η αμείωτη εισροή λαθρομεταναστών εντός της ελληνικής επικράτειας οδηγεί στην μετατροπή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης σε ένα πολυφυλετικό συνονθύλευμα καθώς και στην εξασφάλιση φθηνού εργατικού δυναμικού.
Η Χρυσή Aυγή διαμηνύει για πολλοστή φορά πως η μεθοδική διάχυση των αλλογενών σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω των «κέντρων φιλοξενίας» συνιστά εθνικό έγκλημα και μεγίστη εκτροπή, η οποία θα επιφέρει την αλλοίωση της συστάσεως και της δομής της ελληνικής κοινωνίας.