24/2/16

Για την άνανδρη παρακρατική επίθεση σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής στον Βόλο


Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στην κατάληψη της χώρας από λαθρομετανάστες γι' αυτό και εντείνονται οι άνανδρες, παρακρατικές επιθέσεις από τα πασίγνωστα όργανα του Συστήματος.

Οι δειλοί κουκουλοφόροι, που μόνο αν είναι πάνω από δέκα και πάνοπλοι τολμούν να επιτεθούν άνανδρα σε έναν Χρυσαυγίτη,δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Πριν από μία εβδομάδα, οι ίδιες παρακρατικές συμμορίες χτύπησαν εκλεγμένο διαμερισματικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής κατά την διάρκεια συνεδρίασης τοπικού συμβουλίου. Η ίδια ακριβώς οργανωμένη εγκληματική πράξη επανελήφθη σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Βόλου σε βάρος του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου Αρτέμιου Καλούτσα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι κρατικές αρχές κάλυψαν απόλυτα τους κουκουλοφόρους και δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή για το θεαθήναι. Η ίδια η κυβέρνηση του μνημονίου και της εθνικής υποταγής, που ξεπουλά την χώρα, έχει ξαμολήσει τα αριστερά τάγματα εφόδου και με την απόλυτη ανοχή της αστυνομίας εγκληματούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο πόλεμος κράτους και παρακράτους δεν λυγίζει τους Εθνικιστές. Η εθνική αντίσταση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.