1/9/15

ΟΙ ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ

xrysh_aughΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συνέλληνες, χαίρετε.

Για άλλη μία φορά (την 5η εντός 16 μηνών) το «θέσφατο» της κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας σέρνει τον Ελληνικό λαό στις κάλπες, προκειμένου να βρεί «λύση» στα τραγικά αδιέξοδα στα οποία το ίδιο και με δική του ευθύνη έχει περιέλθει.

Το μόνο εκλογικό αποτέλεσμα βέβαια που αντικατοπτρίζει την πραγματική βούληση του Ελληνικού λαού, είναι το δημοψήφισμα του Ιουλίου.


Όσο κι αν η ψευδεπίγραφη αιτιολόγηση για τη διενέργειά του καταστρατηγήθηκε βάναυσα από τον ίδιοπολιτικό σαλτιμπάγκο που το προκήρυξε (Τσίπρας), όσο κι αν η ερμηνεία του ξεκάθαρου μηνύματος που έστειλε με αυτό ο Ελληνικός λαός (ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ) έγινε «λάστιχο» στα τηλεπαράθυρα και τις φυλλάδες των επίσημων διαστρεβλωτών της πραγματικότητας, το 62% των Ελλήνων έδειξε ένα δρόμο.

Το δυσερμήνευτο και παράδοξο γεγονός ότι η ψήφος του δημοψηφίσματος δεν έχει, και κατά την προσωπική μου άποψη δεν θα έχει και στις προσεχείς εκλογές, αναλογικότητα με την ψήφο των Ελλήνων προς τα κόμματα έχει τις αιτίες του στον βαθιά ριζωμένο στό μυαλό των συμπατριωτών μας κομματισμό και φατριασμό.

Ενώ το 62% των ψηφοφόρων αποδοκίμασε την πολιτική των μνημονίων, της υποτέλειας και του ραγιαδισμού, μέσα σε 2 μήνες είναι έτοιμο να «χαρίσει» το αντίστοιχο ποσοστό (60+%), λαμβάνοντας υπ’ όψη τα αναμενόμενα ποσοστά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ, στα ελεεινά πολιτικά μορφώματα που ψήφισαν αναίσχυντα τα εθνοκτόνα μνημόνια.

ΠΑΡΑΝΟΙΑ;;;

Βέβαια πρέπει να εξετάσουμε ενδελεχώς τους λόγους για τους οποίους, για άλλη μία φορά, ο Ελληνικός λαός θα πιαστεί στο δόκανο της παραπλάνησης και της ψευδολογίας των ανωτέρω προδοτικών και διαπλεκόμενων πολιτικών μορφωμάτων και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να «ακονίσουμε» τη μνήμη μας, την κρίση μας και την παρατηρητικότητά μας.

Τις ανωτέρω εγγενείς ικανότητες του Ελληνικού λαού, όπως γίνεται πλέον αντιληπτό, το σιχαμερό πολιτικό κατεστημένο έχει επιχειρήσει, με την προπαγάνδα και την πνευματική αποχαύνωση που ενσπείρουν τα ΜΜΕ, να τις υποβαθμίσει και να τις εξαφανίσει.

Εάν ανακαλέσουμε στη μνήμη μας τις μεταλλάξεις, τις αποσχίσεις, τις συγχωνεύσεις, τις μετεγγραφές και τις μετονομασίες προσώπων και κομματικών σχηματισμών που έλαβαν χώρα τα τελευταία 40 έτη στον πολιτικό στίβο της Πατρίδας μας, τότε δεν πρέπει κανείς να διατηρεί την οποιαδήποτε αμφιβολία για τον καιροσκοπισμό, την ιδιοτέλεια και την ανυποληψία που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς και κατ’ επέκταση το σάπιο αυτό πολιτικό κατεστημένο.

Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι οποιαδήποτε επιλογή στο πλαίσιο αυτού του διαπλεκόμενου πολιτικού ορυμαγδού κομμάτων και προσώπων αποτελεί άλλο ένα καρφί στο φέρετρο του Ελληνικού Έθνους.

Δεν κρίνω σκόπιμο να αναφερθώ στις πρόσφατες κυβιστήσεις των νεομνημονιακών της «αριστεράς», με τη σύμπραξη της «δεξιάς», που έφεραν στην Πατρίδα μας το τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο υποδούλωσης.

Οι πολιτικές τους ακροβασίες και παλινωδίες, καθώς και η κυνική (έως κτηνώδης) προδοτική πολιτική τους προς την Πατρίδα και το Έθνος, έχουν καταγραφεί στην Ιστορία, σίγουρα με τα πλέον μελανά χρώματα.

Στον αντίποδα αυτού του πολιτικού βόθρου βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, ένα Κίνημα Ελλήνων για τους Έλληνες, γεννημένο από ανιδιοτελείς και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, χωρίς «ευγενή» πολιτική καταγωγή, χωρίς βλέψεις για ΜΙΖΕΣ, ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΕΣ και εξουσιαστικούς θώκους, χωρίς διογκωμένο πολιτικό εγωισμό και ναρκισσισμό, ανθρώπους που απλά έχουν ως ιδανικά τους την ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ.

Κάθε απόπειρα σύγκρισης του Κινήματός μας με τα σκύβαλα του φαρισαϊσμού και της ιδιοτέλειας του πολιτικού κατεστημένου είναι θνησιγενής και άστοχη.

Η Χρυσή Αυγή ήλθε στο προσκήνιο (ελέω Θεού) ως ο έσχατος ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ενός παραπαίοντος (ελέω πολιτικάντηδων) Έθνους, το οποίο δέχεται συνεχώς τα ραπίσματα από τους εξωτερικούς εχθρούς και τους εντόπιους συνεργάτες τους.

Όσες δόλιες μεθοδεύσεις κι αν σκαρφιστούν οι ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, προκειμένου να περιθωριοποιήσουν και να υπονομεύσουν τον αγώνα του Κινήματός μας για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, ματαιοπονούν.

Έχοντας ως λαμπρό παράδειγμά τις θυσίες των 2 ΗΡΩΩΝ συναγωνιστών μας Γεωργίου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη και ως ΤΙΜΗ μας τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ φυλακίσεις των συναγωνιστών και του Αρχηγού μας από ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς, μπορούμε να κοιτάμε τους Έλληνες στα μάτια με καθαρό βλέμμα.

Η τιμή μας και η αφοσίωσή μας στα ιδανικά και τις ιδέες μας αποτελεί την κυριότερη εγγύηση για τον Ελληνικό λαό.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ