5/9/15

Βόλος - Ηλίας Κασιδιάρης: «Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον Έλληνα αγρότη και την εθνική παραγωγή»

Η Χρυσή Αυγή παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της στην Μαγνησία και το πρόγραμμα του κόμματος για την στήριξη του αγροτικού μας κόσμου. Εκατοντάδες φίλοι του κόμματος και πολίτες της Μαγνησίας παρακολούθησαν την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στον Νομό μας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για το πρόγραμμα του Εθνικιστικού Κινήματος και τις λύσεις που προτείνει η Χρυσή Αυγή για το μείζον εθνικό ζήτημα της πρωτογενούς παραγωγής: «Το νέο μνημόνιο που ψήφισαν χέρι-χέρι Σύριζα και ΝΔ στοχοποιεί τον αγροτικό κόσμο, δηλαδή την βάση της εθνικής μας παραγωγής. Οι αγρότες εκτελούνται στην κυριολεξία από το διεφθαρμένο μνημονιακό καθεστώς, που έχει στόχο την οριστική εκμηδένιση του πρωτογενούς τομέα, που θα οδηγήσει σε οριστική διάλυση την οικονομία της χώρας. Ο Έλληνας αγρότης πρέπει να στηριχθεί από το κράτος, γιατί πάνω στην δική του παραγωγική εργασία θα στηριχθεί η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Το κόμμα μας αγωνίζεται για κατάργηση όλων των αντιπαραγωγικών μνημονιακών μέτρων, γενναίες φοροαπαλλαγές και διαγραφή τραπεζικών χρεών για τις αγροτικές οικογένειες και επιδότηση όσων παράγουν και συνεισφέρουν στην αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος της χώρας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε επίσης στον παράνομο αποκλεισμό του κόμματος από τα μεγάλα κανάλια και κυρίως στην απαράδεκτη πολιτική απόφαση όλων των κομμάτων να μην καλέσουν τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών: «Δεν τολμούν να καλέσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στο στημένο debate γιατί δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν σχέδιο, δεν έχουν πρόγραμμα και είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή της Ελλάδος. Φοβούνται την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής που εκφράζει απόλυτα κάθε Έλληνα πατριώτη». 

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος κος. Αρτέμιος Καλούτσας και ο βουλευτής Μαγνησίας κος. Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Επρόκειτο για την πιο μαζική πολιτική συγκέντρωση που έγινε στον Νομό μας κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.