10/9/15

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ DEBATE – ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Είναι αλήθεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, όπως και ο υποφαινόμενος, ένοιωσε ΑΗΔΙΑ και ΟΝΕΙΔΟΣ για τα λεγόμενα και τεκταινόμενα στην περιβόητη τηλεμαχία (debate για τους ξενοτραφείς) των «πολιτικών αρχηγών».

Μία ανόητη και ανούσια «κοκορομαχία» μεταξύ διαπλεκόμενων πολιτικάντηδων, ανθρώπων που έχουν ΕΞΟΥΣΙΑΣΕΙ τον τόπο, οι οποίοι έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ για την κατάντια της Πατρίδας, όπως και για την δυστυχία και την ανέχεια στην οποία έχουν βυθίσει την πλειοψηφία των Ελλήνων.


Το ΘΡΑΣΟΣ και η ΑΝΑΙΔΕΙΑ με τα οποία αυτοπαρουσιάσθηκαν τα ΣΚΥΒΑΛΑ της Ελληνικής κοινωνίας, αποζητώντας την ψήφο των Ελλήνων, ήταν κάτι παραπάνω από προκλητικά.

Αυτοί που επί σειρά ετών έκτιζαν το υδροκέφαλο κομματικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, σκορπώντας χρήματα σε ΜΙΖΕΣ, ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ και αποδομούσαν συστηματικά τον κοινωνικο και παραγωγικό ιστό της Ελλάδος, παρέα με «νεόκοπους» εξουσιαστές και εξουσιολάγνους, είχαν την αυθάδεια να ομιλούν και να ερίζουν για το μέλλον της Πατρίδας.

ΕΛΕΟΣ!!!

Τουλάχιστον όταν οι Έλληνες πληρώνουν εισιτήριο σε κάποιο ΤΣΙΡΚΟ, το θέαμα που απολαμβάνουν είναι ποικίλο, πρωτότυπο και περιλαμβάνει ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ από επαγγελματίες ακροβάτες και όχι από μερικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Επαφίεται πλέον στην ΚΡΙΣΗ του Ελληνικού Λαού η καταδίκη αυτού του ΓΕΛΟΙΟΥ και ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΥ συρφετού των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».

Θα μπώ στον πειρασμό να υπενθυμίσω ότι από αυτή την υποτιθέμενη «θεσμική» διαδικασία, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ της χώρας.

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από όλους τους δημοσίους διαλόγους, είναι πλέον ξεκάθαρα σύμμορφος με όλες τις «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ» που έχουν θεσμοθετήσει όλα τα κομματικά εκτρώματα που απαρτίζουν το πολιτικό σύστημα.

Εμπρός στο αναμφίβολο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ που θα υφίσταντο όλα αυτά τα πολιτικά απολειφάδια, σε περίπτωση συμμετοχής του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην ανωτέρω διαδικασία, το πολιτικό κατεστημένο επιστράτευσε για άλλη μία φορά τα… «δημοκρατικά του όπλα» …φίμωση, αποκλεισμός και ΣΙΩΠΗ!!!

Ούτε ΕΝΑ από αυτά τα έμμισθα παπαγαλάκια των ιδιωτικών και κρατικών ΜΜΕ δεν τόλμησε να ΨΕΛΛΙΣΕΙ κάτι για τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το δημόσιο λόγο.

Δεν πειράζει όμως «δημοκράταροι», ο δικός μας λόγος εκφράζεται σε πλατείες, σε γειτονιές, σε αίθουσες ξενοδοχείων, οπουδήποτε ο Ελληνικός Λαός έρχεται ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ για να ακούσει τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας και δεν ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μέσα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Αυτός ο λόγος είναι που θα φέρει στις 20 Σεπτεμβρίου τους Έλληνες πιό κοντά στη Χρυσή Αυγή και το ΤΣΙΡΚΟ του πολιτικού συστήματος πιό κοντά στην κατάρρευση και την οριστική του διάλυση.

Οψόμεθα.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ