3/9/15

Χαμένη η ψήφος σε Σύριζα - ΝΔ

Κάθε ψήφος στα κόμματα της επόμενης συγκυβέρνησης καθώς και στα λοιπά... παραρτήματα της ξενοκρατίας, είναι ψήφος στο μνημόνιο

Σε λίγες ημέρες οι Έλληνες θα στηθούν για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο που διανύουμε, στις κάλπες. Τα κόμματα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκλογική αναμέτρηση, μόνο που λείπει η παροχολογία του παρελθόντος αφού πλέον δεν υπάρχει χρήμα για να εξαγοράσουν μέσω διορισμών και άλλων «αξιοκρατικών» διαδικασιών, την ψήφο του πολίτη. Έτσι, μοιραία τους απομένουν τα γνωστά προεκλογικά διλλήματα, με τα οποία θα προσπαθήσουν να διασώσουν το πολιτικό τους μέλλον.


Τελείωσαν οι παροχές, τελείωσαν και οι «κρυφές ατζέντες».  Τώρα δεν μπορεί κανείς να ανησυχεί για το τι κρύβει η επόμενη ημέρα μιας κυβέρνησης στην σύνθεση της οποίας θα υπάρχει ο Σύριζα, η ΝΔ, το Ποτάμι ή το ΠΑΣΟΚ… Οι δήθεν διαχωριστικές γραμμές τους έχουν από καιρό σβήσει. Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τι απέγιναν οι «κόκκινες γραμμές» της αριστεράς.

Ο Σύριζα και η ΝΔ, είτε μαζί είτε με άλλα παραρτήματα της Ξενοκρατίας, θα εφαρμόσουν το Μνημόνιο. Τόσο απλά. Αυτό είναι το κυβερνητικό πρόγραμμά τους: Αιματηρό Μνημόνιο για περισσότερα λουκέτα, περισσότερους ανέργους, αυτόχειρες, απελπισμένους… Περισσότερο Μνημόνιο και λιγότερη Εθνική Ανεξαρτησία με υποθήκευση της κρατικής περιουσίας.

Όλα αυτά δεν είναι «κινδυνολογία», ούτε ο δικός μας τρόπος να επιβάλλουμε τα δικά μας διλλήματα. Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αυτή που ζούμε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια.

Λένε λοιπόν τα κόμματα που διεκδικούν την πρώτη θέση (για αυτοδυναμία δεν συζητάμε) και που έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση, ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει «ψήφος οργής» και πως είναι «χαμένη ψήφος» αυτή που δεν καταλήγει στα δικά τους κόμματα. 
Μήπως ισχύει το εντελώς αντίθετο;

Χαμένη είναι σίγουρα η ψήφος σε Σύριζα και ΝΔ. Χαμένη είναι η ψήφος στα κόμματα των οποίων οι βουλευτές ψήφισαν και θα ξαναψηφίσουν με χέρια και με πόδια, τους νόμους που στέλνουν με email οι διεθνείς τοκογλύφοι. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ.

Είναι η ψήφος που μετράει και κάνει την διαφορά. Είναι η ψήφος που φοβάται ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο. Γι’ αυτό και μας έχουν αποκλείσει από παντού. Είμαστε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ γιατί όλοι τους κάνουν ζημιά στο Έθνος, το οποίο δεν απειλείται μόνο από τα Μνημόνια και την οικονομική κρίση, αλλά και από την ανεξέλεγκτη εισβολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που έρχονται να προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες που υπάρχουν ήδη στην χώρα.

Ποια πολιτική δύναμη – πλην Χρυσής Αυγής – μιλάει και έχει αποτελεσματικές λύσεις για το τεράστιο αυτό ζήτημα; Ποια πολιτική δύναμη λέει ότι σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειονότητα μέσα στην Πατρίδα τους; Ποιος τονίζει την ανάγκη της Εθνικής Αυτάρκειας μέσω της πρωτογενούς παραγωγής; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν θα ακούσεις τίποτα από τις δυνάμεις του μνημονιακού τόξου για όλα τα παραπάνω: Μιλάνε μόνο για «καλύτερες διαπραγματεύσεις» και πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει η χώρα στο Ευρώ. Λες και αυτό από μόνο του θα λύσει τα προβλήματά μας.

Οι Έλληνες που θέλουν «καλούς διαπραγματευτές» να ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα, όλοι έχουν τέτοιους και όλοι τους είναι ίδιοι. Εμείς δεν διαπραγματευόμαστε την Ελλάδα με κανέναν και για κανέναν λόγο.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που θα ψηφίσουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις 20 Σεπτεμβρίου θα κάνουν την διαφορά. Αυτό είναι το ποσοστό που θα κρίνει πολλά στο μέλλον και όχι αν θα συγκυβερνήσει ο Αλέξης με τον Βαγγέλη ή την Φώφη και τους ποταμίσιους για να εφαρμόσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το Μνημόνιο.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ