7/9/15

Η Χρυσή Αυγή Μαγνησίας στο Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου

Eκπρόσωποι της Τ.Ο Μαγνησίας με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο επισκέφθηκαν τον δήμαρχο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, κ. Πάτη Κουτσάφτη και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Η εκτενέστατη, σε διάρκεια, συνάντηση ήταν αρκετά εποικοδομητική, αφού ο Π. Ηλιόπουλος ενημερώθηκε λεπτομερώς για όλα τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Τα υποβληθέντα ζητήματα αφορούσαν κυριώς την ανύπαρκτη χρηματοδότηση, το ελαττωματικό οδικό δίκτυο το οποίο δυσχεραίνει την μετακίνηση των ντόπιων κατοίκων, των αγροτών αλλά και των τουριστών. Ακόμη τέθηκε υπό συζήτηση το κατεξοχήν φλέγον θέμα της απαξίωσης του αγροτικού κόσμου, καθώς τα νέα μνημονιακά αιματηρά μέτρα εκτελούν στην κυριολεξία τους αγρότες και τους παραγωγούς. Για τον Λαικό – Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, η αγροτιά, και γενικώς η Εθνική Παραγωγή και ο Πρωτογενής τομέας είναι οι κύριοι άξονες για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και για την Εθνική Ανεξαρτησία. 

Όπως τόνισε ο Π. Ηλιόπουλος, η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία με τους δήμους για την επίλυση των ζητημάτων, ανεξαρτήτως φυσικά της έκβασης των εκλογών. Συγκεκριμένα υπογράμμισε πως «η ευημερία του τόπου μας είναι αδιαπραγμάτευτη και ζωτικής σημασίας και δεν αποτελεί προεκλογική προμετωπίδα», γεγονός, δυστυχώς, που χαρακτηρίζει συλλήβδην τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου.

Τέλος, εκτός από τη Ζαγορά ακολούθησε περιοδεία σε χωριά του Δήμου όπως η Μακρυράχη, και ο Κισσός. Ήρθαμε σε επαφή με κατοίκους, οι οποίοι με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον ζητούσαν να ενημερωθούν για το Πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής.