27/8/15

Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία - Φωτογραφίες




Με αξιοσημείωτη επιτυχία και μοναδικό παλμό πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο. Δεκάδες Βολιωτών, και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας. Η αίθουσα κατακλύσθηκε κυριολεκτικώς. Η συγκέντρωση είχε ως σκοπό την οργάνωση και τον συντονισμό της Τ.Ο. για τις επικείμενες εκλογές. Συναγωνιστές, υποστηρικτές και φίλοι κατέφθασαν από ολόκληρη τη Μαγνησία για να δηλώσουν το παρόν σε αυτήν την εκλογική μάχη, μια ακόμη μάχη που διεξάγει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς ο αποκλεισμός από τα δημόσια μέσα συνεχίζει να υφίσταται.




Παρευρέθησαν οi υποψήφιοι βουλευτές που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο των εκλογών του Σεπτεμβρίου: Ηλιόπουλος Παναγιώτης, Καλούτσας Αρτέμιος, Νάκος Χρήστος, Χαντζή Ευσταθία, Καμπούρης Κυριάκος και Τσιλογιαννοπούλου Μαρία. Τον λόγο έλαβαν αρχικώς οι Συναγωνιστές Νάκος Χρήστος, Καλούτσας Αρτέμιος οι οποίοι ανέλυσαν επιγραμματικά τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας, τονίζοντας πως μόνο η Χρυσή Αυγή ουσιαστικώς υποστηρίζει την ενίσχυση της Εθνικής Παραγωγής για να επιτευχθεί επιτέλους ανάπτυξη και να διαφανεί μια προοπτική στην πρόοδο της Ελληνικής Οικονομίας.


Τελευταίος έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος έδωσε το δικό του πολιτικό στίγμα, έχοντας βιώσει μαζί με τους υπολοίπους Συναγωνιστές τις παράνομες και πρωτοφανείς για το παγκόσμιο νομικό γίγνεσθαι πολιτικές διώξεις. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ως μοναδική λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγήσει τη χώρα όλοι οι πολιτικάντηδες απατεώνες, ενώ επίσης υπογράμμισε ότι σε αυτές τις εκλογές δεν αναμετρώνται πλήθος κομμάτων, αλλά μόνο δύο: Η Χρυσή Αυγή και το κόμμα των αντισυνταγματικών κομμάτων.


Στο τέλος των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις, διεργασίες, και γενικώς συντονισμός για την επικείμενη εκλογική μάχη.
Ούτε μια ψήφος χαμένη. Η Χρυσή Αυγή, η Ύστατη γραμμή Άμυνας του Ελληνισμού, πλησιάζει.