21/8/15

Περιοδεία στον Νομό Μαγνησίας

iliopoulos-nea-ioniaΟλοκληρώθηκε το Σάββατο 15 Αυγούστου η πρώτη μεγάλη, πολυήμερη περιοδεία μετά την αποφυλάκισή του Παναγιώτη Ηλιόπουλου με κλιμάκια Συναγωνιστών σε ολόκληρο τον Νομό Μαγνησίας.

Κατά την διάρκειά της οι Συναγωνιστές συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς αλλά κυρίως με πλήθος κόσμου που με την θερμή του ανταπόκριση μας έδειξε ότι ο βρώμικος πόλεμος που δεχτήκαμε δεν επηρέασε την αποδοχή μας στην κοινωνία. Απεναντίας απέδειξε σε όλους τους Έλληνες ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη Εθνική Δύναμη που είναι ενάντια στο σάπιο σύστημα και λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού λαού.
Στα πλαίσια της περιοδείας πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Βόλου Αναστάσιο Μπατζιάκα ο οποίος μας εξέθεσε κάποια από τα προβλήματα της πόλης του Βόλου αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα όλοι οι Δήμοι.
Οι επισκέψεις περιελάμβαναν περιοχές του Νοτίου Πηλίου, του Αλμυρού, του Ρήγα Φεραίου και βέβαια του Βόλου. Η περιοδεία έκλεισε με την συμμετοχή των Συναγωνιστών στην περιφορά της εικόνας της Παναγίας στην Ευαγγελίστρια Νέας Ιωνίας και με την παρακολούθηση της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στο Ιστορικό Μοναστήρι της Παναγίας Άνω Ξενιάς Αλμυρού.
iliopoloulos-ano-xenia-almuros