30/6/15

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ 1974

oxi_gia_mia_nea_elladaΓράφει ο Αθανάσιος Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Όπως εμπνευσμένα προέβλεψε κάποιος συναγωνιστής κι αδελφικός μου φίλος χθες «η κοινοβουλευτική ολιγαρχία άρχισε με δημοψήφισμα το 1974 και θα τελειώσει με δημοψήφισμα το 2015″, έτσι κι εγώ θα συνταχθώ με την ανωτέρω άποψη, όχι από ιδεοληπτική μανία, αλλά από ακράδαντη πίστη στα αδούλωτα και ανυπότακτα ένστικτα της Φυλής μας.

Ομιλώντας για Φυλή, κινδυνεύει κάποιος τη σήμερον να καταδικαστεί σε φυλάκιση, αναφέροντας τον όρο «Φυλή», στα πλαίσια των διατάξεων του «αντιρατσιστικού» νομοεκτρώματος που ψήφισε σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο».


Ομοίως ευρίσκεται κάποιος σε κίνδυνο, στη σημερινή δουλοπαροικία των τοκογλύφων και ξένων επικυριάρχων όπου κυβερνά η αριστερά, εφόσον κυκλοφορεί στους δρόμους με την ελληνική σημαία σε κάποιο εμφανές σημείο του σώματος ή των ενδυμάτων του.

Αναφέροντας μόνον δύο από τα αναρίθμητα και επαίσχυντα παραδείγματα αντεθνικής προπαγάνδας, ανθελληνικού παροξυσμού, πολιτικής καταπίεσης και ιδεολογικού διωγμού που χαρακτηρίζει από το 1974 τις πολιτικές των κομματικών συρφετών που κυβέρνησαν τη δύσμοιρη Πατρίδα μας, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα για το ψευδεπίγραφο του πολιτεύματος «δημοκρατία».

Δεν κρίνω σκόπιμο να αναφερθώ στις ανομίες, τις κλεψιές, τα σκάνδαλα, τις προδοσίες και τις δοσοληψίες των «δημοκρατικών» κυβερνήσεων με τους εγχώριους και ξένους πλουτοκράτες.

Ούτε βέβαια σκοπεύω να δημιουργήσω τεχνητά ενοχικά σύνδρομα στους ομόαιμούς μου για τις ιδιοτελείς και άκρως αποτυχημένες εκλογικές τους επιλογές, καθείς εξ’ ημών γνωρίζει τα λάθη του και τις αμαρτίες του.

Οφείλω να πληροφορήσω όμως και τους πλέον εύπιστους και παραπληροφορημένους εθελόδουλους υπηρέτες ενός ψευδεπίγραφου και προδοτικού καθεστώτος ότι… the game is over, έτσι για να είμαι σύγχρονος με τη στιχομυθία των ημερών.

Το παρόν πολιτικό κατεστημένο δοκίμασε όλες τις υφιστάμενες «ιδεολογικές» του εφεδρείες στους κυβερνητικούς θώκους, ο ελληνικός λαός βίωσε σε όλες του τις εκφάνσεις και παραλλαγές το σοσιαλισμό, τον φιλελευθερισμό και λίαν προσφάτως το νεοκομμουνισμό.

Η αποτίμηση των έργων των ανωτέρω πολιτικών μορφωμάτων, καθώς και η επιρροή τους στη διαμόρφωση της ελληνικής πολιτείας είναι τόσο ξεκάθαρη σήμερα όσο ποτέ άλλοτε.

Η ιδιοτέλεια, η κοινωνική αναλγησία, η αδιαφορία, η διαφθορά, η αναξιοκρατία και ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ είναι τα κυριότερα «επιτεύγματα» και η «προσφορά» του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος στο Έθνος το οποίο σύμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, οφείλει να υπηρετεί.

Η ύπουλη και δόλια ρητορεία του, καθώς και η προπαγάνδα των ΜΜΕ, τα οποία το ίδιο εξέθρεψε και μετουσίωσε από φορείς ενημέρωσης σε πειθήνια όργανά του, κατέστησαν τους έλληνες ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ στις εθνοαποδομητικές και καταστροφικές του πολιτικές.

Το ίδιο καθεστώς σήμερα, υπό τη σημαία του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ αποζητεί μέσω δημοψηφίσματος, την ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ της ψήφου του ελληνικού λαού, προκειμένου να αποποιηθεί το επικοινωνιακό κόστος μίας ούτως ή άλλως αυτονόητης απόφασης, την καταγγελία των μνημονίων της δουλείας και της υποτέλειας και μάλιστα με ΑΣΑΦΕΣΤΑΤΟΥΣ όρους και προϋποθέσεις.

Ουδεμία όμως αναφορά ή υπαινιγμός για δημοψήφισμα εγένετο όταν πρώτος ο εθνικός ολετήρας Jeffrey και τώρα οι απάτριδες του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν την αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας με τη νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Η διαμόρφωση του φρονήματος του Έθνους υπήρξε διαχρονικά καθήκον και έργο των υφιστάμενων εξουσιαστικών δυνάμεων, αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας.

Το 1974 ο ελληνικός λαός έβγαινε στους δρόμους για να υποδεχθεί αυτούς που αντικαθιστούσαν ένα δικτατορικό καθεστώς και θα του έδιναν το «πολυπόθητο δικαίωμα» του «συναθροίζεστε» και «συνδιαλέγεστε», με τις ελληνικές σημαίες ανά χείρας και την προφανή αθωότητα της άγνοιας στη σκέψη τους.

Εν έτει 2015 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους κρατούντες την ελληνική σημαία ανά χείρας να συναθροισθούν στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να καταθέσουν στεφάνι και να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Εν έτει 2015 πάσης φύσεως εγκληματικό στοιχείο, πρεζόνι, αλητήριος, διεστραμμένος, μπορεί υπό το μανδύα του «αντιεξουσιαστή» να οπλοφορεί, να σκοτώνει, να καταστρέφει και να καίει την περιουσία του ελληνικού Έθνους, ενώ απολαμβάνει ανέξοδα τα προνόμια του Κράτους που «εχθρεύεται».

Εν έτει 2015 η σαπίλα, η διαφθορά, η κλεψιά και η ατιμωρησία στην Πατρίδα μας έχουν φθάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα ακόμη και για το πλέον διεφθαρμένο δικτατορικό καθεστώς της Λατινικής Αμερικής.

Εν έτει 2015 τα παιδιά μας αντί να διδάσκονται την ηθική του Σωκράτη και του Πλάτωνος, τον ηρωϊσμό και την ανιδιοτέλεια των 300 στις Θερμοπύλες, γίνονται με τη «φροντίδα» του καθεστώτος «κοινωνοί» της ομοφυλοφιλίας, των «gay pride» και κάθε είδους διαστροφής που μπορεί να φωλιάσει στον ανθρώπινο νου.

Εν κατακλείδι θα αναφέρω κάτι που με έθιξε βαθύτατα ως Έλλην τις τελευταίες ημέρες και το οποίο οφείλω να στηλιτεύσω, αλλά ταυτόχρονα και να καταδείξω ως το σημάδι που υποδηλώνει το ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ γι’ αυτό το ΣΑΠΙΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ καθεστώς που δυναστεύει το Έθνος μας…

Την 28η Οκτωβρίου 1940, οι Έλληνες, επί «δικτατορικού καθεστώτος» του μεγάλου Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά, έκαναν ουρές στα κέντρα κατατάξεως και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, προκειμένου να μεταβούν στο μέτωπο, να πολεμήσουν αυτούς που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ελευθερία τους και να πεθάνουν για την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Την 28η Ιουνίου 2015 οι Έλληνες, επί «δημοκρατικού καθεστώτος» ΣΥΡΙΖΑ, αριστεράς και Τσίπρα, έκαναν ουρές στα ΑΤΜ για να περισώσουν τα ψίχουλα που τους πετούν από το τραπέζι τους οι πλουτοκράτες και οι τοκογλύφοι… ΑΙΔΩΣ!!!

Αυτό που δεν έχουν λάβει υπ’ όψη τους οι «δημοκράτες», δημιουργοί των όψιμων Νενέκων και εθελόδουλων ραγιάδων, είναι η αδούλωτη θέληση και Πίστη μας στα ιδανικά της Φυλής μας, αυτή που θα ξεσηκώσει και πάλι τους Έλληνες για να αποτινάξουν κάθε ζυγό από τον τράχηλό τους, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, το Κίνημα της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός γαρ εγγύς!

Ζήτω η Νίκη!!!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ