1/6/15

ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ «ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ»

antisyntagmatikotoxon__articleΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Επιχειρώντας μία διαδικτυακή αναζήτηση, με σκοπό την ανασκόπηση των κυριοτέρων πολιτικών εξελίξεων στην Πατρίδα μας κατά τα τελευταία 5 έτη, αισθάνθηκα μία πρωτοφανή αηδία προς αυτούς που κρατούσαν ή κρατούν στα ανάξια χέρια τους τις τύχες του Έθνους.

Από τον Τζέφρυ του 2009 «λεφτά υπάρχουν», στην ανίερη σύμπραξη της «ανάπτυξης» του Σαμαρά και του Βενιζέλου και λίαν προσφάτως στους «ριζοσπάστες» αριστεροκαπιταλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που θα «έσκιζαν τα μνημόνια».


Και φυσικά η έσχατη κυβίστηση των «επαναστατών» με τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς (σε Ελλάδα κι εξωτερικό) καταμαρτυρείται από την επίσημη ιστοσελίδα τους

Η «ελπίδα» λοιπόν που «αγόραζε» για άλλη μία φορά με την ψήφο του προ 4 μηνών ο ποδηγετημένος ελληνικός λαός, μετατράπηκε σε «μονόδρομο» διανθισμένο βέβαια με κάθε μορφής επικοινωνιακούς «καλλωπισμούς» από την εγχώρια βιομηχανία της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας.

Σαφέστατα και δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι συνέλληνες που επέλεξαν ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ να μετατρέψουν το φοβερό ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ τους, σε μεταχρονολογημένη επιταγή ανέχειας και πίστωση ψευδεπίγραφων υποσχέσεων μίας χούφτας ανακυκλωμένων και αναξιόπιστων πολιτικάντηδων.

Όσο κι αν τα τηλεαποβράσματα, οι αργυρώνητοι μεγαλοδημοσιογράφοι των εργολάβων, είχαν επιδοθεί σε έναν αγώνα παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού των πολιτών προεκλογικά, όλοι οι έλληνες γνώριζαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι τίποτε δεν επρόκειτο να αλλάξει…

Θα έπρεπε όμως να έχουν αντιληφθεί, είτε έστω να υποψιασθούν, ότι η βρώμικη πολεμική και οι ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ δόλιες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, δεν ήταν απλά ένα ψυχωτικό σύνδρομο ιδεοληπτικών εμμονών κάποιων απολιθωμάτων της εντόπιας πολιτικής ελίτ.

Όταν υφίσταται τέτοιο μένος και τέτοιου μεγέθους σύμπλευση και συμπόρευση τόσο ετερόκλητων «ιδεολογικών χώρων» εναντίον του τρίτου Πολιτικού Κινήματός της χώρας, καθίσταται σαφές ότι δεν είναι οι (ούτως ή άλλως παρηκμασμένες και ξεπερασμένες) ιδεολογικές τους αντιλήψεις που τους ωθούν σε τόσο ακραίες μεθόδους εναντίον μας.

Άλλωστε οι επαγγελματίες υποκριτές πολιτικάντηδες είναι αυτοί που προπαγανδίζουν και διατυμπανίζουν την «αντίθεσή τους» σε δικτατορικά καθεστώτα, αλλά εφαρμόζουν με τον πλέον ειδεχθή, απάνθρωπο και απροκάλυπτο τρόπο τις ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις τους εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Αναστολή χρηματοδότησης (για τον περιορισμό των κοινωνικών δράσεών μας), ατιμώρητες τρομοκρατικές επιθέσεις αναρχικών (για τον εκφοβισμό των φίλων του Κινήματος), αποκλεισμός από τα ΜΜΕ (να μην ακούγεται η φωνή μας, η φωνή της αλήθειας), ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ με ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ και τραγελαφικά κατηγορητήρια, αποκυήματα μεθοδεύσεων ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ κι εντόπιων οργάνων τους (Δ. Ψαρράς) και φυσικά ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ συναγωνιστών μας οι οποίες δεν πρόκειται να εξιχνιασθούν ποτέ.

Όλα αυτά θα πρέπει να προβληματίσουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ τους συνέλληνές μας, αυτό όμως που θα πρέπει να τους προβληματίσει ιδιαίτερα, είναι η ΣΤΥΓΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ των μεγαλοδημοσιογράφων και των πολιτικάντηδων σύσσωμου του «συνταγματικού τόξου», η οποία αναφέρει ΚΥΝΙΚΑ: «δεν θα αφήσουμε τη Χρυσή Αυγή να γίνει ο τιμητής του πολιτεύματος»…

Εάν καταλάβατε λοιπόν καλά συνέλληνες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ψήφος σας που μετρά στη λειτουργία και την τήρηση του πολιτεύματος, αλλά οι επιθυμίες και τα συμφέροντα μίας χούφτας διαπλεκόμενων και υποκριτών υπηρετών της εξουσίας που σας εξαπατούν επί σειρά ετών.

Αυτοί «αποφασίζουν» λοιπόν να ακυρώσουν την γνώμη 500.000 Ελλήνων και να επιχειρούν την τρομοκράτησή τους μέσω των διώξεων και της εκστρατείας συκοφαντίας και λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Και αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος των διώξεων εναντίον του Κινήματός μας, η αφύπνιση του ελληνικού λαού και η πραγματική ελπίδα που γεννά στις ψυχές του ο λόγος και οι πράξεις της Χρυσής Αυγής, η ολοκληρωτική ρήξη με το σάπιο κατεστημένο που εκπροσωπούν οι υποκριτές πολιτικάντηδες και οι ολιγάρχες πλουτοκράτες.

Άλλωστε το Κίνημα της Χρυσής Αυγής υφίσταται σε αυτό τον τόπο εδώ και 33 χρόνια, καταμαρτυρήσαμε την αλήθεια και εκφράσαμε τις θέσεις μας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με θάρρος και αυταπάρνηση, τι άλλαξε λοιπόν τα τελευταία 3 χρόνια ώστε οι «όψιμοι δημοκράτες» να ενεργούν με τόσο μένος εναντίον μας;;;

Η απάντηση είναι απλή… η απειλή της διάδοσης της αλήθειας, ο ρηξικέλευθος πολιτικός λόγος και δράσεις μας και η παρεπόμενη κατάρρευση του σάπιου εξουσιαστικού κατεστημένου που συστηματικά αποδομεί και καταστρέφει την Πατρίδα μας.

Αυτός είναι ο λόγος των συντονισμένων, λυσσαλέων επιθέσεων που εξαπολύουν με δόλια και αντισυνταγματικά μέσα οι «τιμητές του πολιτεύματος» εναντίον μας.

Οφείλουμε απλά να τους υπενθυμίσουμε ότι διδαχθήκαμε, μέσα από την ιστορία των αγώνων του Κινήματός μας, να είμαστε λίγοι εναντίον πολλών και πιστοί στρατιώτες μίας ιδέας εναντίον καιροσκόπων, ιδιοτελών και εθελόδουλων πολιτικάντηδων.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ