29/5/15

Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος "Θεσσαλία"

Κύριε Διευθυντά,

Με κατάπληξη διάβασα στο φύλλο της Δευτέρας, 25ης Μαΐου, το άρθρο για την εκδήλωση της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» στο Διμήνι, την Κυριακή. Ένα άρθρο που θα πρέπει να μείνει παράδειγμα παραπληροφόρησης και κιτρινισμού, που ξεκάθαρο σκοπό έχει να συγκαλύψει μία προδήλως εγκληματική επίθεση εναντίον μίας νόμιμης πολιτικής εκδήλωσης ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, εν προκειμένω της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».

Η επίθεση αυτή ήταν αποτέλεσμα μίας εκστρατείας μίσους που εξαπέλυσε τις τελευταίες ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας σε αγαστή συνεργασία με αναρχικούς της πόλης και οργανώσεις της Αριστεράς και διεξήχθη με εμπρηστικές δηλώσεις γνωστών παραγόντων της πόλης, ακόμη και με αφίσες στους δρόμους.

Είναι πέρα για πέρα ψευδές ότι οι υποστηρικτές μας πέταξαν πέτρες εναντίον των αναρχικών. Αντιθέτως, δέχθηκαν μία απρόκλητη, δολοφονική επίθεση με πέτρες, ρόπαλα και σιδηρογροθιές με την αστυνομία παντελώς απούσα. Τεράστιες ήταν οι ζημιές που προκάλεσαν οι αναρχικοί και στο κτίριο ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί οπαδών μας στο κεφάλι από ρόπαλα και σιδηρογροθιές των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς, που η εφημερίδα σας αποκαλεί «διαδηλωτές».

Είναι προφανής η υποκρισία που διακατέχει την εφημερίδα σας, μιας και συγκαλύπτει κατά προκλητικό τρόπο την βία των δήθεν «αντιεξουσιαστών», που δεν διστάζουν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, με την κάλυψη του επίσημου κράτους και των αστυνομικών αρχών να δείχνουν το πραγματικό τους, «εξουσιαστικό» πρόσωπο.

Καλούτσας Αρτέμιος
Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»