22/5/15

Π. Ηλιόπουλος: Οι ψευτοδημοκράτες δεν θα φιμώσουν την φωνή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο παράνομα προφυλακισμένος συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος στο "Ράδιο Ακρόαμα", εκφράζοντας την βεβαιότητά του για την οριστική δικαίωση της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα της φαιδρής εις βάρος της πολιτικής σκευωρίας.


Ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος επισήμανε ότι το σύστημα των διεφθαρμένων είναι στο σύνολό του ενάντια στη Χρυσή Αυγή, διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αγωνιζόταν και εξακολουθεί να αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τονίζοντας ότι το κατηγορητήριο της υπόθεσης είναι αστείο δήλωσε πεπεισμένος για την δικαστική δικαίωση, εκφράζοντας μάλιστα την εκτίμηση πως οι σκευωροί θ' αλλάξουν χώρα όταν αποκαλυφθούν σε όλο τους το βάθος οι αντισυνταγματικές τους μεθοδεύσεις.


Στηλίτευσε επιπρόσθετα την στάση του αντισυνταγματικού τόξου έναντι της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, υπενθυμίζοντας πως τόσο πολιτικοί αντίπαλοι όσο και σημαίνοντες θεσμικοί παράγοντες δεν καταδίκασαν ποτέ την στυγερή τρομοκρατική επίθεση και δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη.

Τέλος, ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στη λήξη του 18μηνου της παράνομης προφυλάκισής του στις 11 Ιουλίου και στην προγραμματισμένη εκδήλωση στο δημαρχείο του Διμηνίου την Κυριακή 24 Μαΐου, την πραγματοποίηση της οποίας επιχείρησαν να ακυρώσουν θλιβεροί αριστεριστές ψευτοδημοκράτες.