27/5/15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

athanasiou_georiadhsΓράφει ο Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα από την επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος απόσπασμα εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού  από όπου μπορεί κανείς να εξάγει πολλά και σημαντικά συμπεράσματα.

Κατ’ αρχήν και όπως έχει αναντίρρητα προκύψει από τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα, δεν υφίσταται καμία αμφιβολία περί της ωμής και αναίσχυντης παρεμβάσεως της συμμορίας Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου προς το θεσμό της Δικαιοσύνης και με την συνδρομή του παραδικαστικού κυκλώματος Ντογιάκου, με σκοπό την απηνή δίωξη της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.

Η ανάλγητη και αναίσχυντη εμμονή του γραφικού τηλεπλασιέ Α. Γεωργιάδη περί του αντιθέτου στο εν λόγω τηλεοπτικό απόσπασμα, είναι απλά άλλη μία απόδειξη της συνειδητής προσκόλλησης του εν λόγω αναξιόπιστου πολιτικάντη στο διαπλεκόμενο εξουσιαστικό σύστημα και τα σκοτεινά συμφέροντα που αυτό υπηρετεί, όπως άλλωστε δήλωνε Ο ΙΔΙΟΣ προ ολίγων ετών.

Δεν κρίνω σκόπιμο να ασχοληθώ περεταίρω μαζί του, άλλωστε έχει αυτοϋπονομευθεί και αυτοπαραδοθεί στη χλεύη των Ελλήνων ΑΠΕΙΡΕΣ φορές με τις γραφικές και «περισπούδαστες» επικοινωνιακές του κωλοτούμπες.

Είναι όμως βαρύνουσας σημασίας, στο εν λόγω τηλεοπτικό απόσπασμα, ο ΤΡΟΠΟΣ (0:56) με τον οποίο ο αναίσχυντος αριβίστας «εγκαλεί» την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου για την προφανή διαπίστωση της παρέμβασης Αθανασίου στα όργανα της Δικαιοσύνης, με σκοπό την ΠΑΡΑΝΟΜΗ δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Το όλο σκηνικό αποπνέει μία οσμή ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ, όπου όλοι γνωρίζουν το έγκλημα, ομιλούν περί αυτού, αλλά κανείς δεν τολμά να το κατονομάσει ένεκα του «άγραφου νόμου» (omerta στη διάλεκτό τους) που ισχύει μεταξύ τους, για τη συγκάλυψη των έκνομων δραστηριοτήτων τους.

Είναι επίσης χαρακτηριστική η εξίσου ΥΠΟΥΛΗ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ απάντηση που δίνει η ανωτέρω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο ομότιμός της των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όταν ερωτώνται απροκάλυπτα και με ειδεχθέστατη αναίδεια από τον «Μπουμπούκο» εάν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι αθώα και κακώς βρίσκονται στη φυλακή (4:55)…»Άλλο λέμε» είναι η απάντηση των πολιτικάντηδων της συγκυβέρνησης.

Καθίσταται σαφές πλέον ότι το «όψιμο ενδιαφέρον» περί της αδιαμφισβήτητης παρέμβασης της συμμορίας Σαμαρά στη Δικαιοσύνη, σχετικά με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της Χρυσής Αυγής, είναι απλά άλλη μία πολιτικάντικη, ψηφοθηρική κίνηση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στην πολυθρύλητη «αντιπαράθεση» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της παραπαίουσας ψοφοδεξιάς.

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όμως που επιδεικνύουν οι «προοδευτικοί» κυβερνώντες σχετικά με την ειδεχθέστερη πολιτική σκευωρία στη νεότερη Ιστορία της Πατρίδας μας, αφού έχουν και οι ίδιοι υπερψηφίσει στη Βούλή αίρωντας την ασυλία των βουλευτών μας, το εκτρωματικό κατασκεύασμα του Ντογιάκου, δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση, είτε «επιλεκτική ερμηνεία».

Είτε υπάρχει πολιτική παρέμβαση στη δικαιοσύνη και κατά συνέπεια ΔΟΛΟΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΩΞΗ, είτε όλα καλώς έγιναν (όπως δηλώσατε άλλωστε με την ψήφο σας στη βουλή), οπότε ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ υποκριτές της άθλιας συγκυβέρνησης.

Η πολιτική συμπαιγνία των χρεοκοπημένων πολιτικών κομμάτων σε βάρος του ΜΟΝΟΥ αντισυστημικού και ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ από σκοτεινά κέντρα εξουσίας Πολιτικού Κινήματος, δεν αποκαλύπτεται μόνο από την εν λόγω εκπομπή, αλλά και από τον καθημερινό πόλεμο που μας έχουν κηρύξει οι παρακρατικές φάλαγγες των εμπρηστών, κουκουλοφόρων, δολοφόνων.

Δεκάδες επιθέσεις, εμπρησμοί, προπηλακισμοί, βιαιοπραγίες σε βάρος του Κινήματός μας, καθώς και 2 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ μας και ουδείς εκ των «ευαίσθητων δημοκρατικών κομμάτων» (συμπεριλαμβανομένου και του τέως αχυρανθρώπου του Προεδρικού Μεγάρου) δεν έσπευσε να καταδικάσει δημόσια και κατηγορηματικά αυτές τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Η ηθική αναλγησία άλλωστε που τους χαρακτηρίζει, αποτυπώνεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στις συμφορές που έχουν επιφέρει σε αυτό τον τόπο… χρεωκοπία οικονομική και ηθική, κράτος αναξιοκρατίας και ρουσφετιού, φοροεπιδρομές με χαράτσια στους μη προνομιούχους, μίζες και κλεπτοκρατία σε συνεργασία με εντόπιους πλουτοκράτες, συγκάλυψη σκανδάλων και παρανομιών, καταρράκωση του εθνικού φρονήματος, εποικισμός της χώρας από αλλόφυλους και αλλόθρησκους εισβολείς, διαστρέβλωση της Ιστορίας μας, σκόπιμη υποχωρητικότητα στα μείζονα Εθνικά ζητήματα, ξενοδουλεία και ραγιαδισμός… και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Από αυτούς έχουμε πλέον δικαιωματικά την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να μην χρησιμοποιούν το όνομα της Χρυσής Αυγής στα βρώμικα πολιτικάντικα παίγνιά τους.

Μας λοιδώρησαν, μας κατεδίωξαν, μας φυλάκισαν, μας δολοφόνησαν, αλλά εμείς στεκόμαστε ΕΔΩ, απέναντι στις δόλιες μεθοδεύσεις τους, πιστοί στις ιδέες μας και τις αρχές μας, πιστοί και ανιδιοτελείς στρατιώτες της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, αυτή για την οποία είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε το αίμα μας.

Οι συκοφάντες και οι διώκτες μας, έκαναν το παν για να αποφύγουν τη στράτευση, την υπηρεσία στην Πατρίδα, δηλώνοντας απροκάλυπτα «λουφαδόροι», «γιωτάδες» και «ψυχικά άρρωστοι», ότι είναι δηλαδή και στην καθημερινότητά τους καθώς και στην ενασχόλησή τους με την πολιτική… ανάλγητοι και διαπλεκόμενοι κηφήνες.

Οι διώξεις λοιπόν που κατευθύνονται από τέτοιους, περιποιούν ΤΙΜΗ για εμάς και το Κίνημά μας.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ