5/5/15

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

xristodoulopoulouΓράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική μάζωξη διοργάνωσε η ανθελληνική μαρξιστική πλέμπα με πρωταγωνίστρια τη γνωστή λαθρολάγνα, γεροντομπεμπέκα Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

Όπως είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς, η ομήγυρη ήταν διανθισμένη με «εξαιρετικές» παρουσίες, εκτός από τον γνωστό για τις προδοτικές ανθελληνικές του ρητορίες στο Ευρωκοινοβούλιο Τρεμόπουλο, είχαμε και διάφορους «επιμελώς ατιμέλητους» του ευρύτερου «προοδευτικού χώρου», έτοιμους να μας βομβαρδίσουν εκ νέου με τις «φιλανθρωπικές» μαρξιστικές τους ιδεοληψίες, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Εάν εξαιρέσει κανείς τις χιλιοειπωμένες και αναμασημένες «διαπιστώσεις» που επιχείρησαν οι παρευρισκόμενοι, σχετικά με τα αίτια της λαθρομετανάστευσης αλλοεθνών και αλλόθρησκων προς τη Γηραιά Ήπειρο, φυσική απόρροια των πολιτικών μεθοδεύσεων που χρησιμοποιούν οι χρηματοδότες των απανταχού «αντιρατσιστικών κινημάτων» όπως ο G. Soros, αποσιωπήθηκαν σκανδαλωδώς και οι κοινωνικοπολιτικές συνέπειες του απεχθούς αυτού φαινομένου στις κοινωνίες της Ευρώπης.

Κανείς από τους «ανθρωπιστές» της εν λόγω «παλιοπαρέας» δεν αναφέρθηκε στη στυγνή εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών από τις πολυεθνικές και τους πλουτοκράτες, οι οποίοι δεν αναγκάζονται πλέον να μετακομίσουν τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις τους στις τριτοκοσμικές χώρες, εφόσον τα φθηνά εργατικά χέρια εποικίζουν πλέον με κατακλυσμιαίους ρυθμούς τις χώρες της Ευρώπης.

Ουδεμία αναφορά έγινε στις ΧΙΛΙΑΔΕΣ των εγκληματιών του ISIS και πάσης φύσεως εξτρεμιστών και τρομοκρατών που εισρέουν στις Πατρίδες μας υπό το μανδύα του «πρόσφυγα» και οι οποίοι είναι εν δυνάμει (και αδύνατο να αποκαλυφθούν) φονιάδες στο όνομα του Ισλάμ.

Απλά οι προπαγανδιστές της (χρηματοδοτούμενης και προστατευόμενης από τους καπιταλιστές) μαρξιστικής «πνευματικής ψώρας» (πάντα επίκαιρος Ν. Καζαντζάκης), φρόντισαν να μυρικάσουν για άλλη μία φορά τα ιδεοληπτικά ψυχωτικά τους σύνδρομα, αναφερόμενοι στο Κίνημά μας, κάνοντας λόγο για «εξτρεμιστικές, ρατσιστικές συμπεριφορές»…

Κατανοούμε όλοι πλήρως το συμπλεγματικό ψυχισμό που διακρίνει τους αμετανόητους και διαχρονικούς προδότες του Έθνους των Ελλήνων, πάντοτε υποτελείς και υπηρέτες κελευσμάτων ξένων αφεντικών, είτε αυτός κάποτε λεγότανε Στάλιν, είτε σήμερα λέγεται Όμπάμα και Μέρκελ.

Αυτό όμως που είναι εξόχως ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ και ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ είναι η εθελοτυφλία και η υποκρισία που επιδεικνύουν τα εν λόγω παπαγαλάκια του διεθνισμού, όταν δήθεν «κόπτονται» για τις εκατοντάδες πνιγμών λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, φθάνοντας στο σημείο να λοιδωρούν το Ελληνικό σύστημα Έρευνας και Διάσωσης και ταυτόχρονα να ΑΠΑΙΤΟΥΝ το γκρέμισμα του «τείχους του Έβρου» (των Ελληνικών συνόρων δηλαδή), προκειμένου να εισρέουν απρόσκοπτα οι λαθροέποικοι στα χώματα των προγόνων μας.

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ τα διεθνιστικά παπαγαλάκια των παγκοσμιοποιητών, το γεγονός ότι ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ μεταφέρουν και σκοπίμως βυθίζουν τις κατάφορτες με λαθροεποίκους λέμβους στα ελληνικά χωρικά ύδατα, εκβιάζοντας έτσι την είσοδό τους στη χώρα μας…

Άλλωστε είναι γνωστό ότι (συν τα ανωτέρω) οι «προοδευτικοί» αναρχομαρξιστές υπήρξαν ανέκαθεν οι φανατικότεροι τουρκοπροσκυνημένοι και τουρκολάγνοι.

Αυτοί αγαπητοί συναγωνιστές είναι οι «ανθρωπιστές», οι λοιδωροί μας, οι πολέμιοι του Κινήματός μας, το οποίο έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν «ρατσιστικό»…

Το γεγονός ότι απαιτούν από τους εξαθλιωμένους Έλληνες πολίτες να σηκώσουν ΚΑΙ τα βάρη των λαθρομεταναστών (τους οποίους σιτίζουν και κοιμίζουν ΔΩΡΕΑΝ με περίσσεια σπουδή και σκανδαλώδεις πολυτέλειες) ενώ τα παιδιά των Ελλήνων λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, αποτελεί την πλέον ειδεχθή μορφή ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Η απροκάλυπτη, απάνθρωπη και ειδεχθέστατη ανθελληνική τους προπαγάνδα σύντομα θα τους κατατάξει στη θέση που έλαβαν όλοι οι ιδεολογικοί τους προπάτορες, στον Καιάδα της Ιστορίας…

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!

Αθανάσιος, Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ