22/5/15

Απάντηση Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην συκοφαντική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ‏

Τώρα που ο Σύριζα τα βρήκε με την Μέρκελ και τη γερμανική οικονομική ολιγαρχία που καταστρέφει την Ελλάδα, στρέφεται κι αυτός με κάθε αντισυνταγματικό μέσο, με άθλιες ύβρεις και συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής που παραμένει το μοναδικό Λαϊκό Κίνημα εθνικής αντίστασης.

Είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και βρισκόμαστε στη Βουλή με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και θα συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά τους όσες διώξεις κι αν υποστούμε, όσες παράνομες φυλακίσεις και όσο κι αν κλαίγονται τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν που προσφάτως έγιναν εκλεκτοί εταίροι του Σόιμπλε.

Παρόλο που η Δημοκρατία και το Σύνταγμα έχουν καταλυθεί στην Ελλάδα και εκλεγμένοι βουλευτές παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι, εμείς συνεχίζουμε να αντιστεκόμαστε και να καταγγέλλουμε τις νεομνημονιακές πολιτικές του Σύριζα και των προκατόχων του μιλώντας ακόμα και μέσα από καρτοτηλέφωνα φυλακών.

Η εκδήλωση της Κυριακής 24/5 και ώρα 19.00 στο δημαρχείο Διμηνίου με ομιλητές τους τον ευρωβουλευτή Στρατηγό Γ. Επιτήδειο και εμένα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Πολιτικός Κρατούμενος