16/4/13

Προστατευόμενος της ΝΔ και του Σύριζα ο Τζέφρυ: Δεν πέρασε η πρότασή μας για βίαιη προσαγωγή‏

Σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο κάλυψε τον καταστροφέα της χώρας. 

Επαληθεύτηκε σήμερα - για πολλοστή φορά - η απόλυτη συγκάλυψη, η απόλυτη ανοχή και συνενοχή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που ευθύνεται για τη διάλυση της χώρας. Ο Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εθνικός ολετήρας, ο άνθρωπος που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του μνημονίου, αρνήθηκε να προσέλθει στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Χρυσή Αυγή πρότεινε άμεσα την εφαρμογή του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που προβλέπει τη βίαιη προσαγωγή του μάρτυρα. Τα ανδρείκελα του πολιτικού συστήματος από δεξιά μέχρι άκρα αριστερά καταψήφισαν την πρότασή μας, καλύπτοντας απόλυτα τον άνθρωπο του ΔΝΤ. Ανάλογη πρόταση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατέθεσε εν συνεχεία και ο κ. Καπερνάρος. Σύσσωμη η συγκυβέρνηση απέρριψε την πρόταση ως... εξεζητημένη, ενώ σύριζα και κκε θεώρησαν το μέτρο... ακραίο. Και τολμούν αυτά τα υποκείμενο να μιλάνε για πολιτική κάθαρση. Η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποκαλυφθεί η Αλήθεια και να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες της δημόσιας περιουσίας.

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη: "Η Χρυσή Αυγή πρότεινε την βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού, Παπανδρέου. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ από κοινού την αρνήθηκαν, διότι καλύπτουν από κοινού τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη χώρα, τον άνθρωπο που μας έδεσε με τα δεσμά του μνημονίου. Ντροπή τους!"