9/4/13

Οι ψεύτες και οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ (ξανά)επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή


Δεν είναι η πρώτη φορά (και προφανώς ούτε η τελευταία) που το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι το απύθμενο θράσος και η αστείρευτη αναίδεια αποτελούν τα κυρίαρχα συστατικά, από τα οποία  αποτελείται. Έτσι, το αντεθνικό, αντιλαϊκό και αναξιοπρεπές αυτό (από)κόμμα, διαμέσου κάποιου «τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ», επιτίθεται για πολλοστή φορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Δεν έχει νόημα να αναδημοσιεύσουμε ολόκληρο το αισχρό παραλήρημα του ανεκδιήγητου αυτού κόμματος, το οποίο κατέστρεψε την Χώρα. Θα παραθέσουμε, όμως, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης για να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν τόση σχέση με την πραγματικότητα όσο ένας κουλός με την καλλιγραφία…  «Η Χρυσή Αυγή «κατάφερε»  σε μια εβδομάδα να απειλήσει, από την επίσημη ιστοσελίδα της, οργάνωση που υποστηρίζει πρόσφυγες, να επιτεθεί στην Εθνική Επιτροπή των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και να στοχοποιήσει τον πρόεδρο της…»

Οι απόλυτα ανήθικοι και ασύστολοι ψεύτες του ΠΑΣΟΚ ομιλούν, καταρχάς, για «απειλές»… εναντίον μιας «οργάνωσης που υποστηρίζει πρόσφυγες». Πρόκειται για μια φαιδρή οργάνωση-σφραγίδα υπό τον τίτλο «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες», για την οποία είχαμε γράψει ότι διαμαρτυρήθηκε (!) για μια εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες Πολίτες έχουν σαφές προβάδισμα στην πρόσληψη από εργοδότες που ζητούν να προσλάβουν εργατικό δυναμικό. 

Αυτήν τη ανθελληνική οργάνωση, λοιπόν, υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ και θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας διευκρινίσουν τι εννοούν λέγοντας ότι απειλήσαμε τους γελοίους αυτούς τύπους; Μήπως το ότι αναρωτηθήκαμε για το αν πρόκειται για ΜΚΟ; Γιατί πουθενά στο κείμενο δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος απειλής για τα «νούμερα» αυτά. Είναι φανερό, όμως, ότι αυτή η ψευδής, ανήθικη και αλήτικη στάση του ΠΑΣΟΚ γίνεται προκειμένου να δημιουργηθούν ψευδείς εντυπώσεις. Αλλά έχει και συνέχεια ο εμετός και η βοθρολογία του ΠΑΣΟΚ. Ομιλούν για επίθεση σε μια, προφανώς, μονομελή οργάνωση και προχωρώντας ακόμη περισσότερο την ψευδολογία ισχυρίζονται ότι στοχοποιήσαμε τον πρόεδρο (και απ’ ό,τι φαίνεται και μοναδικό μέλος) της περιθωριακής αυτής οργάνωσης.

Αλήθεια, από πού και ως πού είδαν στοχοποίηση του Κωστή Παπαϊωάννου (περί αυτού ο λόγος); Μήπως ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι αναρωτηθήκαμε για αν η οργάνωση αυτή είναι ΜΚΟ; Ή μήπως από την εύλογη απορία ποια είναι η εργασία αυτού του ανθρώπου; Αυτό θεωρούν ως «στοχοποίηση» οι ψεύτες του ΠΑΣΟΚ; Αν κάποιος στοχοποιείται αυτή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία ουκ ολίγες φορές έχει γίνει αντικείμενο διαφόρων χαρακτηρισμών, όπως «ναζιστική συμμορία» από τον συγκεκριμένο θρασύτατο «πρόεδρο». Δεν θα αναγορεύσουμε σε κριτή μας έναν τύπο, του οποίου δεν γνωρίζουμε το επάγγελμα και το μόνο που κάνει, κάθε φορά που αρθρογραφεί ή φιλοξενείται στους τηλεοπτικούς δέκτες, είναι να προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη κάθε Έλληνα που βλέπει την ζωή του να απειλείται από τους λαθρομετανάστες.

 Και επειδή οι ανιστόρητοι, βέβηλοι, τυχάρπαστοι και κλίνοντας σε όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης, απατεώνας, λωποδύτης, πασόκοι ομιλούν για τήρηση του νόμου, ας προσέχουν τι λένε γιατί αν, όντως, τηρούνταν οι νόμοι σ’ αυτήν την Χώρα, κάποιοι απ’ αυτούς θα βρίσκονταν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής… Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά και όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυβερνήσει την Χώρα, να είναι σίγουροι ότι η Δικαιοσύνη θα λάμψει! Τώρα, αν και αυτό το θεωρούν ως «απειλή» και «στοχοποίηση», αυτό είναι δικό τους πρόβλημα και εφιαλτική προοπτική…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ