15/4/13

Άρθρο του Συναγωνιστή Παν. Ηλιόπουλου: Χέρι – χέρι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ για την παγκόσμια υπερκυβέρνηση

«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους», έλεγε τον 18ο αιώνα ο Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ. 

H φράση αυτή, πιο επίκαιρη από ποτέ, ειπώθηκε από το μέλος της πασίγνωστης και πανίσχυρης οικογένειας η οποία έμελλε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος παγκοσμίως αλλά και στην Πατρίδα μας. Αν και δεν είναι ευρέως γνωστό, οι γερμανικής καταγωγής Εβραίοι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824. Επίσης, ο χρηματιστής Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν μεταξύ των Εβραίων που εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα μετά το 1834, συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα ως οικονομικός σύμβουλός του επί σειρά ετών, ενώ το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών.

Τέτοια ήταν μάλιστα η επιρροή των πανίσχυρων Ρότσιλντ στην Ελλάδα, ώστε το 1920 ο Ελευθέριος Βενιζέλος ανακηρύσσει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) Nομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), όπως είναι τα Υπουργεία και οι ΟΤΑ. Οι Ρότσιλντ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841 κατέχοντας μάλιστα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, αφού από τις 5000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας οι 2750 μετοχές, που αποτελούν περίπου το 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ (Να σημειώσουμε εδώ ότι η Εθνική Τράπεζα είναι μια καθαρά ιδιωτική τράπεζα και δεν έχει καμία σχέση με το δημόσιο όπως νομίζουν πολλοί).

Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι ο βασιλιάς Όθωνας χορήγησε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το εκδοτικό προνόμιο, την άδεια να τυπώνει χρήμα δηλαδή, για ογδόντα επτά έτη μέχρι την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδος το 1928, είναι πασίδηλο το πόσο ενορχηστρωμένα οι πανίσχυροι Ρότσιλντ κατάφεραν να ελέγξουν οικονομικά το νεοσυσταθέν ελληνικό κράτος. Εξάλλου, η οικογένεια Ρότσιλντ μέσω εταιριών που της ανήκουν έχει τον έλεγχο του επιχειρηματικού και χρηματοπιστωτικού τομέα στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα. Ενδεικτικό είναι το ότι η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις (της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου) καθώς και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα (Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank κ.ά.)

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο απόγονος της οικογένειας Ρότσιλντ προχώρησε σε σύναψη οικονομικής συμφωνίας με τον απόγονο μιας άλλης κραταιάς τραπεζικής και επιχειρηματικής δυναστείας,(και αυτής Εβραίων γερμανικής καταγωγής...) αυτής των Ροκφέλερ. Η συμφωνία επισφραγίστηκε από τη στιγμή που το εισηγμένο επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services. Η άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση που πλήττει την Ευρώπη δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για τις δύο οικονομικές φατρίες προκειμένου να υποδουλώσουν τους λαούς μέσω του χρηματοπιστωτικού τομέα. Πιστοί στη γνωστή δήλωση του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ότι «είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχτούν πιο εύκολα τη νέα τάξη πραγμάτων», οι δύο οικογένειες προχώρησαν σε μία συμμαχία με βασική επιδίωξη την ανεξέλεγκτη κερδοφορία, επιβαρύνοντας εκ νέου τα γνωστά υποζύγια. Πλέον, είναι πασιφανές ότι το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και συνεπεία αυτού οι δύο οικονομικές αυτοκρατορίες θα επιδοθούν σε μία ανελέητη λεηλασία κρατικών περιουσιών με απώτερο σκοπό τον ολοκληρωτικό έλεγχό τους. Όσοι διαθέτουν την ελάχιστη κριτική σκέψη μπορούν πλέον να καταλάβουν ότι μετά την συνένωση των δύο οικογενειών, "κουμάντο" στην παγκόσμια διακυβέρνηση κάνει αποκλειστικά η τριμερής Ροκφέλερ (βλέπε στην Ελλάδα τους υπαλλήλους της: Παπανδρέου, Παπαδήμος, κα...). Η συγκεκριμένη κλειστή ομάδα αποφασίζει πίσω από κλειστές πόρτες για το μέλλον του κόσμου. Για τη διασπορά του φόβου στις μάζες συγκεντρώνει μια φορά τον χρόνο τα πιόνια της - λέσχη Μπιλντεμπεργκ - ώστε υπό το μανδύα ενός δήθεν μυστηρίου να τους δώσει τις κατευθυντήριες διαταγές. Ο απλός θεατής των βραδινών δελτίων ειδήσεων βιώνει τον ψυχολογικό πόλεμο καθημερινά. Νιώθει αδύναμος να αντισταθεί σε όσα ετοιμάζουν για το μέλλον του και, παραδομένος στην πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί, μένει απαθής στα πάντα.

Κι όμως η Ελπίδα υπάρχει! Η Ελπίδα γεννήθηκε - όπως τόσα άλλα καλά - στην Ελλάδα! Έχει όνομα... Είναι η Χρυσή Αυγή που ελπίζουμε ότι θα δώσει το φως της και στους υπόλοιπους, σκλαβωμένους από την παγκόσμια δικτατορία, Ευρωπαϊκούς λαούς και όλοι μαζί θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην Ευρώπη των ονείρων μας. Την Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων. Την Ευρώπη που θα ανήκει πραγματικά στους λαούς της και όχι στους τοκογλύφους - τραπεζίτες δυνάστες της.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής