14/4/13

Άμεση λύση στα προβλήματα του Αχιλλοπούλειου


Κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Χρυσής Αυγής Βόλου, με επικεφαλής τον Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο, επισκέφτηκε το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου. Εκεί πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών Κο Ν. Χαυτούρα και μέλη του προεδρείου, όπου και συζητήθηκαν τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν το νοσοκομείο και κατ επέκταση τους πολίτες του Ν. Μαγνησίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του νοσοκομείου είναι η έλλειψη των γιατρών κυρίως σε 7 τμήματα  (νευρολογικό, ουρολογικό, ογκολογικό, αιματολογικό, γαστρεντερολογικό, ουρολογικό, παιδιατρικό) με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι εφημερίες και το νοσοκομείο να μένει εκτεθειμένο χωρίς γιατρό πολλές φορές στα παραπάνω τμήματα.

Επίσης έχει δημιουργηθεί μεγάλος προβληματισμός σε γιατρούς του νοσοκομείου Βόλου οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων που τους ανήκουν από εφημερίες που είχαν πραγματοποιήσει τους προηγούμενους μήνες και οι οποίες δεν καταγράφηκαν ποτέ από τον πρώην Διευθυντή του νοσοκομείου.

Τέλος είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του αξονικού Τομογράφου, ο οποίος θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό, παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να χρησιμοποιείται με μεγάλο κίνδυνο οι εκτιμήσεις του να είναι αρκετά αλλοιωμένες!

Θεωρούμε το θέμα της υγείας ως πρωταρχικό και θεμελιώδες, πολλώ δε μάλλον όταν οι αρμόδιες αρχές αδιαφορούν. Έτσι λοιπόν εντός της εβδομάδας τα κυριότερα προβλήματα του νοσοκομείου θα μεταφερθούν εντός του κοινοβουλίου και με την κατάλληλη πίεση ελπίζουμε στην άμεση επίλυσή τους!