19/4/13

Απάντηση στον θλιβερό μνημονιακό δήμαρχο Βόλου


Αυτός ο πολιτικά περιφερόμενος θλιβερός μνημονιακός πολιτικάντης που παριστάνει τον δήμαρχο Βόλου, κατά τη διάρκεια της θητείας του οποίου ο Βόλος δεν είδε ούτε μισό έργο και ο κόσμος γελάει μαζί του με πικρό χαμόγελο έχει το θράσος να συγχέει μια καταδικαστέα πράξη με ένα καθ’όλα  νόμιμο πολιτικό κόμμα. Τι σχέση θα μπορούσε να έχει με την Χρυσή Αυγή κάποιος που απασχολεί αλλοδαπούς στην εργασία του; Μόνο στη νοσηρή φαντασία του δημάρχου θα μπορούσε να δοθεί η απάντηση.

Ο εν λόγω “προστάτης” των αλλοδαπών ας ασχοληθεί λίγο με τα προβλήματα των δημοτών του και να σταματήσει να ασχολείται με την “συγκρότηση μετώπου αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής στον Βόλο” και λοιπά κυνήγια μαγισσών. Η ολοένα και αυξανόμενη δύναμη της Χρυσής Αυγής δε μπορεί να  ανασχεθεί με τέτοιες αστείες ενέργειες γιατί απλά έχει την στήριξη δεκάδων χιλιάδων πολιτών της Μαγνησίας. Αν έκανε μια βόλτα στο δρόμο της πόλης θα το διαπίστωνε και ο ίδιος άλλωστε...

Αν επιθυμούν οι νόμιμοι μετανάστες να κάνουν πρόσθετη διδασκαλία, να την κάνουν στην Ελληνική γλώσσα ώστε να μην καθυστερούν τα Ελληνόπουλα στο σχολείο. Τι νόημα έχει η εκμάθηση των Αλβανικών; Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί;  Όποιος το θέλει τόσο ας πληρώσει μια αίθουσα και να διδάσκεται ό,τι μάθημα θέλει. ΟΧΙ όμως στις πλάτες των σκληρά δοκιμαζόμενων από την κρίση Βολιωτών! Τέλος, καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας καθώς επίσης και όποιον “Έλληνα” προσλαμβάνει αλλοδαπούς στην εργασία του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τ.Ο. Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή διαθέτει λίστα με περισσότερους από 200 Έλληνες άνεργους που επιθυμούν να εργαστούν σε αγροτικές δουλειές. Όποιος αγρότης επιθυμεί μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο του κινήματος στο Νομό.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή