17/1/12

Με μεθόδους σικελικής μαφίας… ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ (ΟΛΩΝ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!


700.000 Ευρώ χάρισαν(ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ…) στο κόμμα Καρατζαφέρη. Εις υγείαν των κορόιδων…

Πολλές φορές, έχουμε ακούσει τον μνημονιακό τηλεπρόεδρο Καρατζαφέρη, να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να εμπιστεύονται οι πολίτες για τη διαχείριση των κρατικών ταμείων τους ίδιους ανθρώπους (αρχηγούς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα κομματικά τους ταμεία, που έχουν μεγάλα χρέη κ.λπ. κι όχι αυτόν που είναι… αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος, και καλός νοικοκύρης, που δε χρωστάει τίποτα σε κανέναν κ.τ.λ. Ποια είναι η αλήθεια; Ότι κανένα κόμμα δε χρωστάει μία στο κράτος! Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί έκαναν… καλή διαχείριση των οικονομικών τους, ή γιατί βρήκαν κάποια… μαγική λύση, αλλά γιατί παραγράφησαν τα χρέη τους!

Τι έχει συμβεί; Τον Ιούλιο του 2010 (ενώ η χώρα είχε μπει στον αστερισμό του Μνημονίου και ο λαουτζίκος στη μέγγενη της φτώχειας), τα χρέη των κομμάτων του κατεστημένου –όλων των κομμάτων, μηδενός εξαιρουμένου- έφτασαν στο δυσθεώρητο ποσόν των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ. Τότε, λοιπόν, με απόφαση του Jeffry του… Μεσσία –δια του υφυπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη, επήλθε η πλήρης ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ των χρεών των κομμάτων. Φυσικά, η παραγραφή πέρασε «στα μουγκά», καθώς ΟΛΑ τα κόμματα και τα… υπερευαίσθητα ΜΜΕ της ολιγαρχίας του πλούτου, τουμπεκιάστηκαν –κατά το κοινώς λεγόμενον- διότι η παραγραφή ήταν προς το κοινό συμφέρον, το φαί δηλαδή, κι ως γνωστόν: όταν τρώνε δε μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε!

Για να δούμε τώρα πόσα χρήματα γλίτωσαν με την παραγραφή οι καταπιόνες της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας. Έχουμε και λέμε:

Η Νέα Δημοκρατία: 5 εκατ. Ευρώ, το ΠΑΣΟΚ 4 εκατ. Ευρώ, το «τιμημένο» Κουκουέ 1,3 εκατ. Ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς και της… προόδου 900.000 ευρώ και το τηλεκόμμα του… νοικοκύρη που… δε χρωστάει πουθενά, 700.000 ευρώ.

(ΥΓ) 1: Εις υγείαν των κορόιδων!

(ΥΓ) 2: Στο λαιμό να τους κάτσουν!

(ΥΓ) 3: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!