31/1/12

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Ι.Δ.Ε.Α - ΙΜΙΑ 2012


ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός ΤΙΜΑ τους ΑΙΓΑΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΕΣ. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ-ΒΛΑΧΑΚΟ-ΓΙΑΛΟΨΟ. Μια ΘΥΣΙΑ που είναι ένα στέρεο πάτημα για εμάς προς την ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Μια θυσία που μας οδηγεί στο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Το ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, είναι ξένο και εχθρικό προς την Εθνικιστική ιδέα και πράξη. Το αφήνουμε στους άλλους. Παρέα με τον φθόνο και τις ανειλημμένες υποχρεώσεις τους. Εδώ σήμερα υπάρχουν Έλληνες. Είναι η τιμημένη και ετοιμοπόλεμη ΝΕΟΛΑΙΑ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι Εθνικιστικές και Πατριωτικές οργανώσεις. Είναι ο Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων, ο Ι.Δ.Ε.Α, που αγωνίζεται για τους φέροντες το Εθνόσημο τώρα ή πριν, να αποκτήσουν και πάλι την κλεμμένη τους υπερηφάνεια. Είναι η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης. Τιμούμε και εμπιστευόμαστε τον ΟΔΗΓΟ του νέου Ελληνικού Εθνικισμού, τον Αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Έχουμε το προνόμιο από το Θεό ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ η παράταξή μας να γεννά Ήρωες. Οι κόκκινοι τους κατασκευάζουν δια της εφευρέσεως. Μας είπαν ότι το ελικόπτερο των Ηρώων είχε τρύπες από τα πριτσίνια και όχι από σφαίρες. Εμείς υποσχόμαστε όσες τρύπες, τόσα και τα ατσάλινα καρφιά που θα καρφώσουμε στο πολιτικό τους φέρετρο. Είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό το έτος το 2012, θα συγκεντρωθούμε στο μνημείο των Ηρώων και πάλι για 2η φορά. Όταν θα βαδίσουμε θριαμβευτικά με εντολή των ΕΛΛΗΝΩΝ να αλώσουμε τον οίκο της ανομίας τους, εδώ λίγο πιο κάτω. Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Ο συμβολισμός στον αγώνα των Εθνικιστών είναι σημαντικός. Είμαστε στο ρεύμα ανόδου του μεγαλύτερου δρόμου των Αθηνών, της Β.Σοφίας. Σηματοδοτεί τον αγώνα των πραγματικών Ελλήνων για την Ελλάδα μακριά από το Αθηνοκεντρικό κράτος της ανομίας τους. Δείχνει την άνοδο και την εξωστρέφεια. ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι η Αθήνα. Το ρεύμα καθόδου της υποταγής και της εσωστρέφειας είναι γεμάτο από τις πρεσβείες των εχθρικών για την Ελλάδα μας κυβερνήσεων. ΗΠΑνία-Αγγλία-Γερμανία-Ιταλία-Γαλλία-Αιγύπτου και του Ισραήλ στη φυσική προέκταση της Β.Σοφίας την Κηφισίας. Όλες ετερόδοξες και αλλόθρησκες και συγχρόνως πονηρές και αχάριστες κλέφτρες του πολιτισμού μας. Θα θέλαμε ένα μεγαλοπρεπές κτήριο του κραταιού και Ορθόδοξου Έθνους της Ρωσίας στο ρεύμα ανόδου. Ο Ι.Δ.Ε.Α, απευθύνει μια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ στους υπηρεσιακούς ακροατές υπηρεσιών-πρεσβειών-λεσχών και στοών.

Πριν κλείσω, επιτρέψτε μου στους ακραίους καιρούς που ζούμε να παραφράσω την κραυγή του ένστολου Ιταλού στον φοβισμένο του πλοίαρχο "ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΙΑΟΛΕ" και να φωνάξω στον άβουλο Έλληνα που περιμένει την καταστροφή του "ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΛΛΗΝΑ". Το πλοίο μας σε περιμένει. Ζήτω στους Ήρωες μας ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ-ΒΛΑΧΑΚΟ-ΓΙΑΛΟΨΟ.

ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ - ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ - ΝΙΚΗ ΖΗΤΩ

Ι.Δ.Ε.Α – Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων