29/1/12

ΑΙΜΑ – ΤΙΜΗ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Πραγματικός σεισμός στο κέντρο της Αθήνας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 15.000 Έλληνες είπαν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας

Αναβλήθηκε η σύσκεψη Παπαδήμου-κομματαρχών στο Μαξίμου υπό τον φόβο των χιλιάδων Εθνικιστών

Ένα τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι, πρωτοφανές για τα σύγχρονα Ελληνικά δεδομένα, πλημμύρισε απόψε τον χώρο γύρω από το Μνημείο των Ιμίων. Η πορεία που ακολούθησε προς την αμερικανική πρεσβεία (η οποία είχε αποκλειστεί από κλούβες της αστυνομίας) ξεπέρασε κατά πολύ την πολυδιαφημισμένη πορεία του Πολυτεχνείου. Ένα Αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα γεννιέται καιι η σημερινή παρουσία χιλιάδων Χρυσαυγιτών στους δρόμους των Αθηνών είναι η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό.

Η συγκυβέρνηση του μνημονίου έλαβε ένα σαφές και συγκεκριμένο μήνυμα απόψε το βράδυ. Η προγραμματισμένη συνάντηση των πολιτικών «αρχηγών» της εγχώριας τρόικας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) στο Μέγαρο Μαξίμου αναβλήθηκε υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής.

Το μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο αισθάνθηκε για πρώτη φορά από τόσο κοντά την οργή ενός ολόκληρου λαού, που με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή λέει το μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα και την προδοσία. Η κυβέρνηση, βλέποντας το μέγεθος της συγκέντρωσης, απαγόρευσε να ακολουθήσουμε την καθιερωμένη πορεία προς Σύνταγμα και η Αστυνομία μας όρισε την πιο άσχετη, άβολη και μικρή διαδρομή μέχρι το ...Μέγαρο Μουσικής! Του χρόνου, που θα είμαστε στη βουλή, να τους δούμε...

Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες που έδωσαν δυναμικό παρόν στην αποψινή συγκέντρωση. Το μέλλον μας ανήκει και σύντομα το Κίνημα θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις εξελίξεις. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης παρευρέθηκε η Π.Ο Θεσσαλίας με αντιπροσωπείες των πυρήνων Τρικάλων, Λάρισας και Μαγνησίας.

Υ.Γ προς κάποια τοπικά blogs και μη: Κάποιες τοπικοί ειδησεογραφικοί τόποι αρνούνται να δημοσιεύσουν την μεγαλειώδη πορεία μας ενώ γενικότερα κάποια blogs, αναφέρουν κάποια ανεπιβεβαίωτα περιστατικά σχετικά με τη χθεσινή πορεία και γράφουν για 42 προσαγωγές συναγωνιστών μας. Από όλη τη πορεία, μόνο αυτά είδαν και όχι τους 15.000 ΕΛΛΗΝΩΝ. Τα ίδια blogs επίσης γράφουν ότι την πορεία τη διοργάνωσαν ακροδεξιές οργανώσεις. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ το Λαικό Εθνικιστικό Κίνημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αλλά ακόμη και αυτό φαίνεται ότι φοβούνται να το πούνε…..διαβάστε επίσης: ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 – ΜΝΗΜΗ ΙΜΙΩΝ