17/1/12

Κοπή βασιλόπιτας από τον Πυρήνα Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε χθες στα Τρίκαλα η εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας από τον Πυρήνα Τρικάλων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των μελών του Πυρήνα και φίλοι του κινήματος από την ευρύτερη περιοχή του νομού. ο εκπρόσωπος του πυρήνα απήθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, ευχόμενος παράλληλα καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους. Μια χρονιά που ευελπιστούμε να είναι χρονιά γιγάντωσης του κινήματός μας σε κάθε άκρη της Πατρίδας μας. Πάνω απ' όλα όμως, μια χρονιά που θα αποτινάξουμε τα δεσμά από την Πατρίδα, που έφεραν σ' αυτήν, οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα ντόπια τσιράκια τους.

Μετά την κοπή της πίτας έγινε προβολή βίντεο με παλαιότερες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής για την μαύρη επέτειο των Ιμίων και έγινε μια μικρή αναδρομή πάνω στο θέμα.
Κατόπιν ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων για τα τελευταία γεγονότα της Θεσσαλονίκης και την αγαστή συνεργασία κράτους - παρακράτους για να εμποδίσουν τους εθνικιστές να πραγματοποιήσουν την αναγγελθείσα, εδώ και μέρες, εκδήλωση.

Αφού δόθηκαν οι καθιερωμένες ευχές οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την μεγάλη εθνικιστική πορεία μνήμης και αντίστασης στις 28 του μηνός στην Αθήνα για την τραγική επέτειο των Ιμίων.

Χρυσή Αυγή
Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας
Πυρήνας Τρικάλων